ΜΕ 26 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΑ 1.000Μ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Με γονείς και κηδεμόνες να είναι  «μπροστάρηδες», αφού λόγω της ηλικίας των παιδιών η παρουσία τους θα ήταν αδύνατη χωρίς την ενεργό συμμετοχή των συνοδών, συνεχίστηκε η παράδοση πολλών χρόνων της συμμετοχής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στον αγώνα «Μέγας Αλέξανδρος». Ο καιρός ήταν πολύ καλός και η προσέλευση ήταν η αναμενόμενη.  Με την παρέα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  έτρεξαν 26 παιδιά.

Απουσίες λίγες και κάποιες αναμενόμενες αφού ήταν παιδιά που αγωνίστηκαν και εχθές στο εξουθενωτικό ΤΕΤΡΑΘΛΟ και επέλεξαν να ξεκουραστούν. Οι «ηρωίδες» που αγωνίστηκαν και εχθές, ήταν δύο η Ζωή Χριστοδούλου και η Χριστίνα Ηλιάδου, παιδιά με μπαταρία πάντα γεμάτη!
Εκπρόσωποι των προπονητών που σήκωσαν όλο το βάρος της διοργάνωσης την ημέρα του αγώνα, η κ. Σοφία  και η κ. Στέλλα.

Παρών και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  κ.  Σταύρος Καρματζόγλου που βοήθησε πολύ. (Ο κ. Καρματζόγλου έχει πάρει προσωπικά το θέμα του “Κυλικείου” του Καυτανζογλείου και ετοιμάζει έγγραφο για τη Διοίκηση του Σταδίου.
Γονείς, ο κ. Καρματζόγλου σας σκέφτεται και ετοιμάζεται να παραδώσει  το έγγραφο ιδιοχείρως «με τον γερανό» στην Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου, για να εξασφαλίσει “στέγη” των γονέων και κηδεμόνων που χάθηκε με το κλείσιμο του κυλικείου.   Εύγε!

Αυτή η διοργάνωση, λόγω του ονόματος της και της διαδρομής της, προξενούσε πάντα ξεχωριστά συναισθήματα. Τώρα που οι καιροί για την Μακεδονία μας είναι «δύσκολοι» η φωτογραφία των παιδιών μας κάτω από το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου κάνει την καρδιά να δονείται δυνατά.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.4.19 ΣΤΙΣ  18:30ΑΓΩΝΕΣ KIDS’ ATHLETICS ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο Βαγγέλης Γεωργιτσέλης, που έτρεξε με την ομάδα του σχολείου του μαζί με τον πατέρα του, δηλώνει έτοιμος να μας επισκεφτεί την Τετάρτη στο στάδιο μαζί με την αδελφή του Αμαρυλλίδα,  για να «δυναμώσουν» τις ομάδες των παιδιών του συλλόγου στους Αγώνες “Kids’ Athletics” που διοργανώνει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ, και που θα ξεκινήσουν για όλα τα γκρουπ στις 18:30.

Περισσότερα, για τον αγώνα “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”  ΕΔΩ.

print

Written by