ΜΕ 15 ΤΟ Δ.Σ ΜΑΙΟΥ 2019 – ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ

Σιγά μην έχουμε σε κάθε Δ.Σ. ολομέλεια, ε! δεν είμαστε και εξωγήινοι. Είναι φυσικό σε κάθε Δ.Σ. κάποιος να έχει μια σοβαρή υποχρέωση ή να βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης. Ξέρουμε ότι όλοι το βλέπουμε σαν μια ευκαιρία να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα και με αυτό το πνεύμα περιμένουμε πότε θα γίνει η επόμενη συνάντηση. Καταλαβαίνουμε απόλυτα τους κάποιους άτυχους που χάνουν τις συναντήσεις του Δ.Σ. Πάντως ο κ. Γιώργος Κώστα (το κερασάκι στην τούρτα) ξεκίνησε από Αθήνα και πρόλαβε να έρθει έστω και στο γλυκό. Τυχεροί εμείς αφού μα έφερε άλλο αέρα αυτό του καταπληκτικού νησιού που βρίσκονταν εμποτισμένος με αρώματα από όλες τις χώρες της Ευρώπης…

(Ειδικά για την επόμενη συνάντηση του Δ.Σ. δεν βλέπω την ώρα να ανασκουμπωθώ και να βοηθήσω στο ψήσιμο  (ή όπου αλλού) παρέα με έμπειρους ψητάδες, στον κήπο της κ. Κατερίνας Μανιού. Αλλά για το επόμενο Δ.Σ. θα τα ξαναπούμε αργότερα.

Από την χθεσινή συνάντηση σας περνάω λίγα (τα όσα πρέπει να ξέρετε) τα οποία έχουν να κάνουν κυρίως με τους αγώνες τους οποίους διοργανώνουμε εδώ και πάνω από 10 χρόνια και στους οποίους δίνουμε ο καθένας τον καλύτερό μας εαυτό.

……

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. ΑΓΩΝΕΣ «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2019»:

α) ΑΘΛΟΘΕΤΗΣΗ ΚΥΠΕΛΛΩΝ. Όποιος επιθυμεί να αθλοθετήσει κύπελλο στη μνήμη του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ ενημερώνει το σύλλογο και καταθέτει 10 ευρώ.

β) ΣΠΑΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ (4 ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ). Εγκρίνεται η πρόταση να γίνει αγώνας εκμάθησης του άλματος επί κοντώ με το «Σπαστό κοντάρι» πριν από επίσημο πρόγραμμα των αγώνων, με 4 μηχανισμούς στο χόρτο ή μπροστά από τις κερκίδες, στο βοηθητικό.

γ) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ μαθητές Δ, Ε, ΣΤ από Δημοτικά σχολεία ή άλλους Φορείς που θα ζητήσουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία ή που θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση του συλλόγου.  Παρακαλούνται οι Φίλοι του συλλόγου που βρίσκονται σε διάφορα πόστα (γυμναστές σε σχολεία, σε ιδρύματα, σε συλλόγους άλλων αθλημάτων (εκτός στίβου μην έχουμε και κανένα μπέρδεμα) ή και σε διάφορους άλλους Φορείς να μας υποδείξουν τον Φορέα (σχολείο ή άλλο) που πιθανά θα ήθελε να στείλει αντιπροσωπεία μαθητών για να γνωρίσουν σε γιορταστική ατμόσφαιρα το άλμα επί κοντώ με το «σπαστό κοντάρι». Στη συνέχεια θα τους στείλουμε επίσημη πρόσκληση ώστε να είμαστε όλοι σωστοί. Ο αριθμός των παιδιών που μπορούν να χαρούν αυτήν την μοναδική εμπειρία είναι περιορισμένος, γιαυτό και θα τηρήσουμε σειρά προτεραιότητας. Κάπου στα 4Χ15=60 παιδιά θα είναι ιδανικός αριθμός για να χαρούν τη γιορτή του άλματος επί κοντώ.

Οι μαθητές -κατά προτίμηση- ας μην ανήκουν σε αθλητικούς συλλόγους, χωρίς όμως να αποκλείονται τα παιδιά κάποιου σχολείου που ίσως ήδη ανήκουν σε άλλο σύλλογο.

δ) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ. Όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές στον αγώνα με το «Σπαστό κοντάρι» συμμετέχουν στην κλήρωση «σημαντικού Δώρου» το οποίο θα καθορίσει το Δ.Σ.

[Από επαγγελματίες που θα το επιθυμούσαν δεχόμαστε προσφορές για Δώρα που θα βάλουμε στην κλήρωση}.

ε) Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΟΣΤΩΝ – ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ θα γίνει μέσω συνεννόησης με ε-μαιλ και οι λεπτομέρειες θα καθοριστούν σε έκτακτο Δ.Σ. που θα γίνει μια βδομάδα πριν τους αγώνες στο γραφείο του Σταδίου Κ-3.

στ) ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ: Λειτουργεί λίστα εθελοντών για κάθε πόστο και ο ρόλος των μελών του Δ.Σ. θα είναι να συντονίζουν τους εθελοντές. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν οργανωτικά κυρίως τη γιορτή πριν από τους επίσημους αγώνες, να το δηλώσετε στους προπονητές.

ζ) Η ΠΡΟΤΑΣΗ για αγώνα «ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ» 2Χ50 (γονέας ή κηδεμόνας και αθλητής), θα γίνει σε άλλη εκδήλωση του συλλόγου (π.χ. Γιορτή λήξης των Ακαδημιών).

print

Written by