ΣΥΝΤΟΜΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Αγαπητοί μας φίλοι, η σελίδα μας έχει αδρανήσει εδώ και μερικές ημέρες λόγω απουσίας στο εξωτερικό του υπευθύνου ενημέρωσης της σελίδας.

Να όμως που με την πρώτη ευκαιρία, τώρα που φτάσαμε οδηγώντας από Toronto σε Vancouver (5.000 χιλιόμετρα σε 7 ημέρες), βρήκα την ευκαιρία να τα πούμε. Η επιστροφή θα γίνει μέσω ΗΠΑ τη διαδρομή θα την αποφασίσουμε στη συνέχεια….

Η έναρξη της νέας περιόδου θα γίνει τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ώρα 18:00 με σημείο συνάντησης το κυλικείο του Καυτανζογλείου.
Για να ετοιμάσουν οι γονείς το πρόγραμμα των παιδιών τους, σας πληροφορούμε ότι για τα τμήματα των ακαδημιών θα λειτουργήσουν δύο γκρουπ (ένα με ώρα έναρξης 17:30 και ένα με ώρα έναρξης 19:00).
Λόγω της πληθώρας των νέων αθθλητών κυρίως στα τμήματα των Ακαδημιών, σε συνδυασμό με χαρμόσυνα γεγονότα, εγκυμοσύνες και γεννητούρια, το προπονητικό δυναμικό θα ενισχυθεί με έναν ή δύο ακόμη συναδέλφους.
Η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Νέων 30.7.17 όπου με 3.00 ήταν 11η. Ευχαριστούμε τη Μαρκέλλα που έμεινε μέχρι τέλος Ιουλίου για να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για το σύλλογο αν και δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη, λόγω εξετάσεων για το Πανεπιστήμιο.
Παράλληλα ευχαριστούμε την κ. Γκοτζαμάνη … την κ. Σοφία μας που συνόδευσε τη Μαρκέλλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διακόπτοντας το πρόγραμμά της. Κυρία Σοφία μας Σας ευχαριστούμε.
Στους ίδιους αγώνες η Δήμητρα Σολομωνίδου με 3.40 ήταν 6η. Η Δήμητρα θα επανέλθει στον Ας ΡΗΓΑΣ μετά τα 4 χρόνια που αγωνίστηκε για τον Πανιώνιος λόγω σπουδών.
Ο Απόστολος Σολομωνίδης υπηρετεί τη θητεία του στις ειδικές δυνάμεις και ήδη έγινε “παλιοσειρά” αφού κοντεύει να συμπληρώσει ένα μήνα στο Στρατό. Καλή Θητεία Απόστολε!
Ο Μάριος Ευαγγέλου, που από το 2016 ανήκει στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, θα αγωνιστεί στις 10-13.8.17 στο Los Angeles στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα “Police and Fire”. Ο Μάριος στην επιστροφή του που θα γίνει στις 15.8.17, θα φέρει και μερικά κοντάρια που παραγγείλαμε από Αμερική.
Σας περνάω μερικές φώτος από το οδοιπορικό μας στον Καναδά. Αργότερα ίσως και από την επιστροφή μας στο Τορόντο μέσω ΗΠΑ.
Να είστε καλά μέχρι την επόμενη επικοινωνία μας.

print

Written by