ΠΕΜΠΤΗ 5.10.17 – Δ.Σ. ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ– ΣΤΗΝ «ΑΜΠΕΛΟ»

Με συνοπτικές διαδικασίες οριστικοποιήθηκε η μηνιαία συγκέντρωση του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ώρα 21:30 στο «γραφείο μας» στην Ταβέρνα «Η ΑΜΠΕΛΟΣ» (Δόμνας Βυζβίζη 3, Α. Τούμπα Κωνσταντινοπολίτικα τηλ. 2310 940021).

Τα θέματα, κυρίως για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου, εστάλησαν στα μέλη του Δ.Σ. με ε-μαιλ. Τα θέματα του Δ.Σ. είναι τέτοια που ο οποιοσδήποτε φίλος ή γονέας αθλητών του συλλόγου που ενδιαφέρεται για το καλό του συλλόγου μπορεί να πει τη γνώμη του. Φίλοι και γονείς ή κηδεμόνες των παιδιών του συλλόγου, εφόσον διαβάζετε αυτές τις γραμμές σημαίνει ότι ενδιαφέρεστε για το τι συμβαίνει σε αυτήν την παρέα που διοικεί το σύλλογο, οι αποφάσεις των οποίων έχουν άμεση σχέση με το αν το παιδί σας περνάει καλά.

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, ελάτε να μας πείτε τη γνώμη σας -τη θέλουμε- ελάτε στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ιδιαίτερα τώρα που χάσαμε τον πατέρα μας τον ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ.

Δε θα γράψω άλλα για να πείσω τον οποιονδήποτε θα ήθελε να έρθει κοντά στο σύλλογο να μας κάνει παρέα και στο ουζάκι, ενώ θα συζητούμε τα του συλλόγου. Όποιος θέλει φέρνει και το/τη σύντροφό του, όπως κάνουμε όλοι μας, και το ξαναγράφω:
Πληρώνουμε ρεφενέ, δεν θα υποχρεωθείτε σε κανέναν.

Όποιος θέλει να έρθει και ίσως διστάζει ας συντονιστεί με κάποιον γνωστό του και να έρθουν μαζί ή ενημερώστε τον συντάκτη του κειμένου (Κατσίκα Φώτη)για να υπάρχει συνδετικός κρίκος. Όλα τα άλλα θα κυλίσουν ομαλά…

print

Written by