ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ 5.11.17 – 1ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ – ΠΑΙΧΝΙΔΙ – ΚΑΣΤΑΝΑ – ΦΑΓΗΤΟ (ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ) …

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Στο Δ.Σ. Σεπτεμβρίου πάρθηκε η απόφαση για την εκδρομή στο Χορτιάτη. (Η αρχική ημερομηνία ήταν 22.10.17 συνέπεσε όμως με το μνημόσυνο του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ και στη συγκέντρωση των γονέων και κηδεμόνων που έγινε μετά τον Αγιασμό, η ημερομηνία άλλαξε για την Κυριακή 5.11.17

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Γονείς, κηδεμόνες, φίλοι …. συνεννοηθείτε με τους φίλους σας (μπορείτε να φέρετε στην εκδρομή όσους θέλετε) και δηλώστε στους προπονητές των παιδιών σας αριθμητική συμμετοχή για την Εκδρομή, ακόμη και από σήμερα 17.10.17).
[Με τη Δήλωση, πληρώνουμε ως προκαταβολή 5 € για κάθε ενήλικα (άνω των 18 ετών) και 2,5 € για κάθε παιδί (από 5 μέχρι 17 χρόνων).  Τα μικρά παιδιά (κάτω από 5 χρόνων) δεν πληρώνουν.
Την προκαταβολή θα την υπολογίσουμε στον «λογαριασμό» που θα γίνει στο τέλος. (Από προηγούμενες χρονιές ο λογαριασμός βγαίνει κάπου στα 8 ± κάτι ευρώ για κάθε ενήλικα και 4 ± κάτι ευρώ για κάθε παιδί).

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.
Τα 5 € θα τα συγκεντρώσουμε -ως προκαταβολή.
– Αν κάποιος δηλώσει και  χωρίς να μας ενημερώσει τελικά δεν έρθει, τα 5€  τα έχασε! θα καλύψουμε μέρος των εξόδων οπότε θα πληρώσουν λιγότερο οι συμμετέχοντες (θα πιούμε ένα ποτήρι παραπάνω στην υγειά σας)!
– Θα επιστραφούν τα 5€  σε όποιον δηλώσει αδυναμία συμμετοχής για οποιοδήποτε λόγο έγκαιρα (μέχρι το τέλος της προπόνησης της τελευταίας Παρασκευής 3.11.17).
Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Το μάθαμε και το τηρούμε.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ Ή ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Την τελευταία Παρασκευή, θα συμβουλευτούμε την Ε.Μ.Υ. για να μάθουμε για τον «καιρό». Μόνον αν η ΕΜΥ μας πει ότι «ο καιρός δεν το επιτρέπει» μόνον τότε θα αναβάλουμε ή θα ακυρώσουμε την εκδρομή. Να ξέρετε ότι δύσκολα ακυρώνουμε εκδηλώσεις αλλά και ο καιρός μας κάνει τα χατίρια.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Στο Χορτιάτη θα περπατήσουμε, θα μαζέψουμε κάστανα (να πάρετε σακούλια μαζί σας!) και μετά θα «τσικνίσουμε». Η ψησταριά που θα έχει στηθεί από νωρίς θα μας συγκεντρώσει και όλοι μαζί σε μικρές παρέες γύρω γύρω από την ψησταριά θα «περιποιηθούμε» τα ψητά που θα μας έχουν ετοιμάσει οι «ψητάδες μας». Η συνέχεια θα εξαρτηθεί από το κέφι των παρεών (τραγούδι, χορός! και παιχνίδια είναι στο πρόγραμμα).

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Μετά από δύο τρείς προπονήσεις θα περάσουμε τη λίστα των δηλώσεων για την ενημέρωσή σας.
Πολλά πράγματα, που ίσως δεν θα τα κάναμε μόνοι μας, όταν  τα ξεκινάμε για τα παιδιά «μας» και την παρέα τους, ανακαλύπτουμε ότι δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη κατάληξη, όσο και αν τα σχεδιάζαμε με άλλα κριτήρια.

Οι μπόμπιρες έχουν τόση δύναμη που για να περάσουν καλά τα παιδιά «θυσιάζονται» οι γονείς και πηγαίνουν εκδρομή με «αγνώστους», με ανθρώπους που μέχρι χθες δεν τους ήξεραν!
Ποιος θα πήγαινε εκδρομή χωρίς τους κολλητούς του;
–  Κανένας!
Έλα μου όμως που θα είναι και οι φίλοι του μπόμπιρά μας μαζί.  Αφού οι μπόμπιρες θα παίζουν μαζί και οι γονείς «θα θυσιαστούν» και θα «ανοίξουν πανιά» για καινούριες γνωριμίες για χάρη των παιδιών τους. Ακόμη και αν δε γίνετε κολλητοί με τους γονείς του φίλου του παιδιού σας δε χάλασε και ο κόσμος!
Εκείνο όμως που ξέρουμε είναι ότι μερικές φορές αυτού του είδους οι γνωριμίες -με συνδετικό κρίκο τα παιδιά «μας»- καταλήγουν σε καλές και μακρόχρονες οικογενειακές φιλίες.   Είθε!

Την τελευταία εβδομάδα, θα γίνει επίσκεψη του χώρου και έλεγχος της διαδρομής και θα ακολουθήσει  ενημερωτικό με όλες τις λεπτομέρειες.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ
(πληροφορίες από προηγούμενες εκδρομές για να έχουν μιαν εικόνα οι νέοι στην παρέα μας).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προς τους επισκέπτες της σελίδας μας.
Για να βρείτε πληροφορίες, από άρθρα που έχουν δημοσιευτεί στη σελίδα μας, πατήστε το «μεγεθυντικό φακό» που βρίσκεται δεξιά στο κυρίως Μενού στην πρώτη σελίδα,  και στο παράθυρο που θα ανοίξει βάλτε τη «λέξη κλειδί» για την οποία θέλετε πληροφορίες π.χ. ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ή ΕΚΔΡΟΜΗ …

 

print

Written by