ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΕΝΙΚΑ & ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Τελευταία ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11/08/2024

Οι γραμμές αυτές γράφονται για τους Γονείς-Κηδεμόνες που θα ήθελαν να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά τους να γνωρίσουν τον αθλητισμό, μέσα από τον Κλασικό αθλητισμό (τα αγωνίσματα του Στίβου).

 

ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!
Για να αγοράσουμε ένα ζευγάρι παπούτσια «το ψάχνουμε». Πηγαίνουμε από δω πηγαίνουμε από κει, δοκιμάζουμε ζευγάρια και ζευγάρια (οι δύσκολοι),  μέχρι να βρούμε αυτό που μας «ταιριάζει». Τόση φασαρία για ένα ζευγάρι παπούτσια!  Στο κάτω- κάτω αν δε βγει όπως το θέλαμε … δεν το πολυφοράμε και πάμε για άλλο,  μικρό το κακό!

ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ
Το να είμαστε γονείς είναι μεγάλη ευθύνη, αλλά συγχρόνως και γλυκιά πρόκληση που δίνει νόημα στη ζωή του καθενός.  Οι γονείς έχουν την ευθύνη για όλα όσα αφορούν στα παιδιά τους στις μικρές ηλικίες•  από το να τους παρέχουν τα απαραίτητα προς το ζην μέχρι το να ανιχνεύσουν τα ξεχωριστά τους χαρίσματα-προσόντα και να τα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΑΤΕΥΘΥΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
Τι κάνουμε όμως όταν ανιχνεύσουμε προσόντα (φυσικά-κινητικά χαρίσματα) στο παιδί μας και αποφασίσουμε να τα αξιοποιήσουμε πηγαίνοντας το παιδί μας να γνωρίσει τον αθλητισμό;

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ

(ό,τι πολυτιμότερο έχουμε)

Πού να το  πάμε; Σε ποιους να το εμπιστευτούμε ;

Εδώ πραγματικά χρειάζεται ψάξιμο.

Μην ξεχνάτε πρόκειται να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας σε «χέρια» τα οποία θα χαράξουν την ψυχή τους σε μεγάλο βαθμό και σε συνεργασία με την οικογένεια και το σχολείο, θα διαμορφώσουν το χαρακτήρα τους.
Το αν θα τρέξουν «άψογα» στα πρώτα τους  βήματα, μας ενδιαφέρει μεν αλλά έρχεται … μακράν δεύτερο σε αξία.

Μέσα από τον αθλητισμό το παιδί θα μάθει να υπακούει σε κανόνες, να συνυπάρχει με τους συναθλητές του στην προπόνηση, να αγωνίζεται  τηρώντας το «ευ αγωνίζεσθαι»,  να βλέπει τον «ανταγωνιστή» ως φίλο, που και οι δύο αγωνίζονται μέχρι το τέλος για τη νίκη, αλλά ως εκεί. Αμέσως μετά ο «ανταγωνιστής» γίνεται «ο φίλος» και «ο συναθλητής».

Γενικά μαθαίνουν να τηρούν Αρχές και να σέβονται Αξίες που σταδιακά θα διαλέξουν και θα υιοθετήσουν για όλη τους τη ζωή.
Οι Αρχές και οι Αξίες που θα επιλέξουν να “υπηρετούν” θα τους εκφράζουν, θα ταυτίζεται ο εσωτερικός τους κόσμος και θα καθορίζουν τη συμπεριφορά τους.

 

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;
Μέχρι όμως να φτάσουμε στο σημείο να μπορεί, ο μικρός μας φίλος/η να αποφασίζει μόνος του, εσείς οι γονείς, πρέπει να αποφασίζετε για το ποιο είναι «το καλύτερο» για το παιδί σας.
Είναι δεν είναι αθλητικός τύπος το παιδί σας, η εμπλοκή του με τον αθλητισμό μόνον καλό θα του κάνει.
Ναι!  είστε σε καλό δρόμο, ανεξάρτητα με τα στοιχεία του παιδιού σας ως προς τα αθλητικά του προσόντα.

 

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;
Τα σημεία τα οποία πρέπει να προσέξετε (μιλάμε για τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου) και τα οποία θα σας οδηγήσουν στις επιλογές σας, είναι:
Α) Δεν δείχνει ιδιαίτερη προθυμία για την κίνηση αλλά συμμετέχει και του αρέσει.
Β) Του αρέσει και συμμετέχει στα παιχνίδια αλλά δεν είναι ο τύπος «το αγριοκάτσικο» που μας είπε ο πατέρας για την κόρη του … «όλη την ώρα τρέχει».
Γ) Το παιδί μου δείχνει ότι έχει στοιχεία για αθλητισμό• όλη την ώρα τρέχει, πηδάει και κρεμιέται από όπου βρει, δεν κάθεται λεπτό. Είναι το παιδί που ίσως προχωρήσει και στον πρωταθλητισμό.

 

ΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ;
Έχετε αρκετές επιλογές.
Στίβο, Κολύμβηση, ενόργανη γυμναστική, Ρυθμική, κ.α.
Το από πού θα αρχίσετε εξαρτάται από τις δικές σας εμπειρίες, από τον ελεύθερο χρόνο των μελών της οικογένειας και τη δυνατότητα μεταφοράς του παιδιού στο χώρο προπόνησης.

Στις πολύ μικρές ηλικίες 4-5-6 χρόνων το παιδί θα ασχοληθεί είτε με την ενόργανη, είτε με την κολύμβηση, είτε με οτιδήποτε άλλο υπάρχει στη γειτονιά μας, που να δέχονται αυτές τις ηλικίες.

Στις ηλικίες όμως από 7-8 χρόνων και πάνω, εφόσον είναι εφικτό, καλό θα είναι το παιδί να δοκιμάσει τα αγωνίσματα του Κλασικού αθλητισμού (Δρόμους, Άλματα, Ρίψεις).

Ακόμη και να μην του αρέσει του παιδιού ο Στίβος και να προτιμήσει στη συνέχεια κάποιο από τα ομαδικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, βόλεϊ κ.α.), θα έχει βάλει τις απαραίτητες βάσεις για τη συνέχεια.
Δεν είναι τυχαίο που ο Στίβος θεωρείται και είναι η βάση για τον αθλητισμό. Στον Στίβο μαθαίνει το παιδί να «τρέχει», να «ρίχνει» και να κάνει «άλματα», στοιχεία που θα του χρειαστούν όπου και να καταλήξει αργότερα.

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:

Δώστε την ευκαιρία στο παιδί σας να γνωρίσει τα διάφορα αθλήματα – δραστηριότητες και αφήστε τον/την όπου θα περνάει καλά, εκεί που θα είναι ευτυχισμένο.
Μην αποφασίσετε- διατάξετε εσείς χωρίς να «δείτε» την αντίδραση του παιδιού.
Η δική σας υποχρέωση, είναι να του/της δώσετε την ευκαιρία να γνωρίσει τα διάφορα αθλήματα, εφόσον κρίνετε ότι είναι καλό να ασχοληθεί και με τον αθλητισμό.
Τόσο το παιδί όσο και εσείς, με τη βοήθεια των ανθρώπων που ασχολούνται με το παιδί σας (τους προπονητές), θα καταλάβετε σε ποιο άθλημα μπορεί το παιδί σας να αξιοποιήσει τα περισσότερα από τα προσόντα του αλλά να είναι και   ευτυχισμένο.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ:

Για να μην το κουράσω σας λέω με λίγα λόγια τη δική μου άποψη και εσείς αποφασίζετε.
Το πολύπλευρο ταλέντο (ο ταχύς, ο αλτικός, ο δυνατός, ο «ξύπνιος», κ.λπ. …,  όπου και να πάει θα τα καταφέρει.
Αν αρχίσει με σχετικά εύκολο αγώνισμα (μη τεχνικό) θα διακριθεί αμέσως.
Αν αρχίσει π.χ. με δρόμους Ταχύτητας … θα κερδίσει τα άλλα παιδιά στο σύλλογο ή και στην περιφέρεια και θα πει:
– Α! καλά είμαι εδώ βρήκα το αγώνισμά μου, κερδίζω, διακρίνομαι, χαίρομαι κ.λπ..
– Το ίδιο θα πουν και οι γονείς!

Το ίδιο θα συμβεί όμως και  αν αρχίσει π.χ. Με οριζόντια άλματα (Μήκος) ή ακόμη και με δρόμους αντοχής ή ακόμη και τις ρίψεις (μιλάμε για το πολύπλευρο ταλέντο, μην ξεχνιόμαστε…).

Α!  καλά είμαι εδώ, βρήκα το αγώνισμά μου …

ΟΧΙ φίλοι, γονείς του ξεχωριστού ταλέντου εσείς δε σταματάτε εδώ εσείς -«δυστυχώς» για σας- θα χρειαστεί να ψάξετε ΠΟΛΥ.
(Το κάνω σύντομο γιατί θα ξεφύγουμε)…

Εσείς γονείς και κηδεμόνες των ξεχωριστών Ταλέντων θα πρέπει:
α) Να ψάξετε καλά τα προσόντα και τα χαρίσματα που έχει το παιδί σας, όλα τα προσόντα από φυσικές ικανότητες μέχρι και το πόσο γρήγορα μαθαίνει, την ικανότητά του να αντιλαμβάνεται και να εκτελεί πολύπλοκες κινήσεις, το μυαλό του (χωρίς ξεχωριστό μυαλό, δεν αξιοποιούνται ποτέ όλα τα προσόντα), χωρίς το ξεχωριστό μυαλό μένουμε στα απλά και τα εύκολα, με ότι αυτό συνεπάγεται).

Ω! ρε παράθυρα που ανοίγω … τα ξεχωριστά μυαλά ίσως κάποιοι τα αξιοποιήσουν πέρα από τον αθλητισμό!
Ε! άλλο αυτό, μιλάμε για τον αθλητισμό και μιλάμε για παιδιά που έχουν «όλο το πακέτο».

Να γιατί ξεκίνησα με την έκφραση «σας λυπάμαι»!!! Θέλει πολύ ψάξιμο αν θέλετε να αξιοποιήσετε όλα τα του προσόντα.
Αντί να επεκταθώ θα χρησιμοποιήσω δύο τρεις εκφράσεις που πίσω τους θα κρύβουν όλα όσα θέλω να πω και πολύ περισσότερα ακόμη.

Και με μία Ferrari  μπορούμε να κουβαλήσουμε τα άχυρα από το χωράφι στην αποθήκη. Όμως είναι κρίμα και άδικο να τη χρησιμοποιήσουμε σε τόσο εύκολη δουλειά κάτι που και ένα αγροτικό μπορεί να κάνει ίσως και καλύτερα!

Είναι κρίμα και άδικο να αφήσουμε το πολύπλευρο ταλέντο σε ένα εύκολο αγώνισμα … για τον οποιοδήποτε λόγο. Είναι έγκλημα να αφήσουμε αναξιοποίητα όλα τα άλλα του προσόντα και να τον βάλουμε να αγωνίζεται και ίσως να χάνει με αθλητές που εκτός από την ταχύτητα ή την αλτικότητα ή τη δύναμη ή την αντοχή … δε διαθέτουν κανένα άλλο προσόν δε θα μπορούσαν να κάνουν τίποτε άλλο!

Η συνταγή που προτείνω είναι:

Πέρασμα από όλα τα αθλήματα, όλες  τις ομάδες των αγωνισμάτων του στίβου, επαφή με το ρυθμό και τις δεξιότητες πολλών αγωνισμάτων ψάξιμο στο χαρακτήρα και τα θέλω του παιδιού και τέλος επιλογή αγωνισμάτων ή αγωνίσματος,  που να απαιτούν όσα περισσότερα γίνεται από τα προσόντα που ανιχνεύσαμε στο ταλέντο μας.
Η διάκριση μπορεί να έρθει σχετικά αργά, όμως θα μιλάμε για αξιοποίηση όλων των προσόντων-χαρισμάτων του παιδιού και για «Οικοδόμημα» που θα στηρίζεται σε πολλές κολόνες (χαρίσματα) και θα υψώνεται χρόνο με το χρόνο όλο και πιο ψηλά.

Το ταλέντο θα φτάσει σε επιδόσεις που προκαθορίζουν τα κυρίαρχα προσόντα του αγωνίσματος το οποίο επέλεξε ή στην περίπτωσή μας (όλων των προσόντων του).
Εξ υποθέσεως δε θα είναι ένας από τους λίγους -Πανελληνίως ή παγκοσμίως- αφού όσο περισσότερα προσόντα χρειάζεται ένα αγώνισμα τόσο μικρότερος είναι ο αριθμός των ατόμων που τα διαθέτουν.

 

Όμως, ας γυρίσουμε στη βάση, στην αρχή, για όλα τα παιδιά (με ξεχωριστά αθλητικά προσόντα ή όχι), οδηγήστε τα στο άθλημα που θα τα κάνει να περνούν καλά και να «ξεδίνουν», έτσι ώστε στη συνέχεια να ασχολούνται με διάθεση και με τα μαθήματά τους, που είναι και το κυρίως ζητούμενο στις μικρές ηλικίες.

 

ΕΠΙΛΕΓΩ  ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ (ΣΤΙΒΟ)
Γονείς-Κηδεμόνες ήρθε η ώρα να επιλέξετε εσείς (αφού το παιδί είναι ακόμη μικρό) τη δραστηριότητα (άθλημα), με την οποία θέλετε να ασχοληθεί το παιδί σας.
Όσοι πιστεύετε στα οφέλη του αθλητισμού και  ιδιαίτερα του Κλασικού αθλητισμού (του Στίβου), θα θελήσετε να πάτε το παιδί σας σε κάποιο αθλητικό σύλλογο για να γνωρίσει το παιδί τα αγωνίσματα του Στίβου.

Γονείς, σας νοιώθω! γι ’αυτό και σας γράφω αυτές τις γραμμές.
Είναι γενικές συμβουλές και προσωπικές απόψεις επί του θέματος.

Μη διανοηθεί κανένας να νομίσει ότι κάθομαι και σας γράφω για να φέρετε το παιδί σας στο σύλλογό μας!

Αν είχα αυτό  το στόχο θα σας έγγραφα μόνο που θα μας βρείτε και δε θα σας έδινα τα παρακάτω στοιχεία των άλλων συλλόγων της Θεσσαλονίκης.

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν 34 σύλλογοι που ασχολούνται με τον Κλασικό αθλητισμό, με έδρες προπόνησης τα διάφορα Στάδια: (Καυτανζόγλειο, Αμπελόκηποι, Νεάπολη, Καλαμαριά, Θέρμη κ.α.).
Τις διευθύνσεις και τα στοιχεία όλων των συλλόγων θα τα βρείτε ΕΔΩ

Ψάξτε το,
διαβάστε ό,τι σχετικό βρείτε, ρωτήστε άλλους γονείς, ελάτε σε επαφή με τους συλλόγους (με τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτούς) και μετά … αποφασίστε.
Πλησιάστε το σύλλογο που διαλέξατε με τα δικά σας κριτήρια και καλή επιτυχία.
Οι περισσότεροι σύλλογοι διαθέτουν καθηγητές φυσικής αγωγής, οι οποίοι σπούδασαν και έχουν τα απαραίτητα προσόντα για να ασχοληθούν με τα παιδιά “μας”.

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ των ανθρώπων που διοικούν το Σύλλογο.

Όσοι είσαστε φίλοι-«ΟΠΑΔΟΙ» ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ σίγουρα θα διαλέξετε κάποιο σύλλογο που διαθέτει και την ανάλογη ποδοσφαιρική ομάδα και καλά θα κάνετε! (στηρίζετε την ομάδα που αγαπάτε). Εάν η επιλογή σας συνδυάζεται και με τα σωστά κριτήρια επιλογής για τη περίπτωση του παιδιού σας (τις συνθήκες προπόνησης, τη «φιλοσοφία» του συλλόγου, τους σωστούς προπονητές,  κ.ά.), τότε  όλα καλά.

Εάν όμως πάτε το παιδί σας και το “παραδώσετε” εκεί που «αγαπάτε» αποκλειστικά λόγω ποδοσφαίρου,  χωρίς ψάξιμο και μελέτη του τμήματος που θα υποδεχθεί το παιδί σας, και με μόνο κριτήριο το όνομα της αγαπημένης σας ομάδας !!! τότε λειτουργείτε, υποτίθεται για το καλό του παιδιού σας, με τη φιλοσοφία του ΟΠΑΔΟΥ!
Εσείς κρίνετε το αν η απόφασή σας, που στηρίζεται στη φιλοσοφία του ΟΠΑΔΟΥ είναι η σωστή!

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ

ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

 ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

Για το σύλλογό μας, τον  ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα σας πω τούτο:
Ο σύλλογος διαθέτει μόνον Τμήμα Κλασικού αθλητισμού (Στίβου). Όλη μας η προσοχή είναι στραμμένη στα παιδιά που έρχονται να γνωρίσουν το Στίβο.
Είμαστε μια παρέα από ανθρώπους που αγαπάμε αυτό που κάνουμε και που δεν περιμένουμε να ζήσουμε από το σύλλογο! Σπουδάσαμε τον Κλασικό Αθλητισμό, μερικοί από εμάς τον διδάξαμε για πολλά χρόνια στους τωρινούς συναδέλφους μας στα ΤΕΦΑΑ και όλοι μαζί συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,
απαρτίζεται από γονείς, σαν και εσάς, από ανθρώπους που έφεραν το παιδί τους στο σύλλογο και δραστηριοποιήθηκαν διοικητικά από ενδιαφέρον για το παιδί τους. Για να μάθετε περισσότερα για την παρούσα (2021-2023) σύνθεση του Δ.Σ. (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

 

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, με δυο λόγια:
Είμαστε περήφανοι που άτομα με τόση ευαισθησία, αγάπη για τα παιδιά, γνώσεις και διάθεση προσφοράς βρίσκονται στην «παρέα μας».  Περισσότερα για τους προπονητές μας  (από ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2024 και μετά) … πατήστε ΕΔΩ.

Με την ευκαιρία, Ευχαριστούμε τους εκλεκτούς φίλους, προπονητές και παράγοντες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που με αυτές τις οικονομικές αναταράξεις στηρίζουν τον σύλλογο και δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά μας να γνωρίσουν τον Κλασικό Αθλητισμό σε ένα «υγιές περιβάλλον».

 

ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ 
Ο χώρος που λειτουργούμε είναι το ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ.
Το Βοηθητικό Στάδιο τις καλές ημέρες και τις διάφορες αίθουσες και τους σκεπασμένους εσωτερικούς διαδρόμους τις βροχερές και τις κρύες ημέρες του Χειμώνα.
Επειδή ειδικευόμαστε στο άλμα επί κοντώ, (ένας από τους ελάχιστους συλλόγους που ασχολούνται με το δύσκολο αλλά ταυτόχρονα τόσο θεαματικό αυτό αγώνισμα στη Θεσσαλονίκη), θα μας βρείτε και στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (στο κτήριο Κ-3), που από το 2010 έχει το όνομα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» (του εξαιρετικού ανθρώπου και προπονητή που μας «άφησε» το 2009).

 

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ:

Α) Στο να καθοδηγήσει το γονιό να κάνει την καλύτερη επιλογή «Αθλήματος» για το παιδί του, που το κατευθύνει προς τον αθλητισμό.
Β) Στο να του δώσει μερικές γενικές πληροφορίες για το άθλημα του Κλασικού Αθλητισμού (Στίβος) και περισσότερες πληροφορίες για το Στίβο της Θεσσαλονίκης.
Γ) Παρέχεται βοήθεια στους γονείς και κηδεμόνες να επιλέξουν το σύλλογο που θα οδηγήσουν το παιδί τους σύμφωνα  με τη δική τους Φιλοσοφία αλλά για να είμαστε ρεαλιστές -σε συνδυασμό- με τον τόπο κατοικίας, τις συνθήκες εργασίας των γονέων, τα ξεχωριστά προσόντα του παιδιού τους, τις ημέρες και ώρες αλλά και το χώρο προπόνησης.

Γονείς και Κηδεμόνες, Αφού μελετήσετε όλα τα παραπάνω και τα ψάξετε  …. τότε

Εάν επιλέξετε τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ  …

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ  :

Α.   ΓΚΡΟΥΠ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (Από 5 ετών συμπληρωμένα μέχρι και 13 ετών) γίνονται:

Δευτέρα –Τετάρτη- Παρασκευή (σε γκρουπ ανά δύο έτη):
1ος Κύκλος:
έναρξη 17:45 μέχρι 18:45 – 18:55  (ανάλογα με την ηλικία).
2ος Κύκλος: έναρξη 19:00 μέχρι (20:15, 20:30  (ανάλογα με την ηλικία).

 

Β.  ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ (άνω των 13 ετών) = ΠΡΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΚΡΟΥΠ:

ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ-ΣΑ, σύμφωνα με το πρόγραμμα των προπονητών*.
(*το ΝΕΟ πρόγραμμα 2024-2025 θα οριστικοποιηθεί ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024)

ΠΑΛΑΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ  (άνω των 13 ετών) = ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ
Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Καθημερινά το απόγευμα και τα Σάββατα το πρωί (σύμφωνα με το πρόγραμμα των προπονητών-αθλητών που θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο τέλος Σεπτεμβρίου 2024).
Ζητήστε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ από τον συντάκτη του κειμένου (Κατσίκας Φώτιος 6932626625) ή και από οποιονδήποτε  προπονητή.

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ:

1. Στο χώρο έξω από το «Κυλικείο» του Καυτανζογλείου.

ΥΠΕΥΘΥΝΝΟΙ   ΣΤΙΒΟΥ Α.Σ. ΡΗΓΑΣ   2024-25
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΡΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ 6932288828
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΧΑΤΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ 6937531874
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΣΟΦΙΑ 6976350313

ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΑΣ (2024-2025) ΕΙΝΑΙ:  ΤΗΛ. προπονητών

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ

 

Μη διστάσετε να ρωτήσετε ό,τι θέλετε, ανεξαρτήτως του συλλόγου που επιλέξατε για το παιδί σας.

e-mail:     fotkatsi@phed.auth.gr

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας  www.asrigas.gr

Για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Με Τιμή
Κατσίκας Φώτιος

Θεσσαλονίκη 9.9.2011
Ξανά λόγω Hackers  6-9-2013
Ξανά λόγω αναβάθμισης του site 10.3.2017
Τροποποίηση – ενημέρωση 12.9.17
Τροποποίηση – ενημέρωση 19.9.2020
Τροποποίηση – ενημέρωση 17.8.2021
Τροποποίηση – ενημέρωση 11.8.2024