Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ και Νέων Α/Γ με 8 αθλητές και 3 προπονητές. ίσως είναι η μεγαλύτερη “αποστολή” του Συλλόγου σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ.  Στη φωτογραφία η “οικογενειακή φωτογραφία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. (από αριστερά: Σπυρόπουλος Ν. (Ε.Κ.  4.50), Στυλιανού Νίκανδρος (Ε.Κ.  5.00), Μαλάκη Χριστίνα 100=13″20, 200=26″53), Σπανός Νίκος (προπονητής), Ρίζος Παντελής (Ε.Κ.-Α), Κνήτης Μανώλης Μήκος 6.68), (Ο φίλος Στέλιος Δημότσιος περαστικός) και ο Γιάννης Ιωάννου (προπονητής του Κνήτη), ο Θεοφάνης Μπέλος (Ε.Κ. 4.20), ο Γεωργιτσέλης Γιώργος (Ε.Κ. 4.00), ο Πατσουκάκης Δημήτρης (τρώει με τους Φίλους του και συναθλητές του στην «οικογένειά του»), η Θεοδώρα Βακουφτσή (Ε.Κ. –Α).

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες μας αγωνίστηκαν και προσπάθησαν για το καλύτερο. Από τους αθλητές μας ξεχώρισε ο Νίκανδρος Στυλιανού αφού κατάφερε να ανέβει στο Βάθρο του άλματος επί κοντώ Νέων, ήταν 2ος με 5.00 μ. (μετά τον Στέφανο Κουφίδη που ήταν ο νικητής και ανήκει στον “ΑΔΕΛΦΟ” σύλλογο Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ).

Με την ευκαιρία ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ διαθέτει εδώ και λίγο καιρό τη δική του υπέροχη Ιστοσελίδα την οποία μπορείτε να επισκέπτεστε στη διεύθυνση http://www.gskifissias.gr/ Συγχαίρουμε τον ΑΔΕΛΦΟ ΣΥΛΛΟΓΟ για τις επιτυχίες των αθλητών του αλλά ιδιαίτερα για τη Φιλοσοφία του Συλλόγου την οποίαν ασπαζόμαστε και υπηρετούμε και εμείς.

print

Written by