ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΕΡ. ΚΑΙ ΠΕΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Είναι καιρός τώρα που προβληματιζόμαστε ιδιαίτερα με τη στάση που πρέπει να κρατήσουμε στις διάφορες εκκλήσεις για οικονομική βοήθεια που φτάνουν στα αυτιά μας. Σίγουρα δεν έχουμε τη δυνατότητα να τους βοηθήσουμε όλους και δεν θα είχε νόημα να ασχολούμαστε με όλες τις περιπτώσεις. Περιπτώσεις όμως όπως του συμπαθέστατου επικοντιστή Γιάννη Πελίδη και της προχθεσινής έκκλησης για βοήθεια του Στέργιου Καραμιχάλη στριφογυρίζουν καθημερινά στο μυαλό μας.  Αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε και να κάνουμε κάτι (εκτός από την κοινοποίηση της έκκλησης) σκοπεύουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Ηλία Ψινάκη που θα βρείτε παρακάτω στο άρθρο με τίτλο SHOW BIZ & ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ VS ΣΤΙΒΟΣ & ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ = 1-0

ΣΤΕΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗΣ  (ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

Από το Σύνδεσμο προπονητών Στίβου, πήραμε το παρακάτω μήνυμα.
Αγαπητοί φίλοι, Ο γιος του παλιού πρωταθλητή και τωρινού προπονητή στις σφυροβολίας Στέργιου Καραμιχάλη (Τρίτωνας Θεσσαλονίκης) αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας το οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα και πρέπει επειγόντως να μεταβεί σε εξειδικευμένο Νοσοκομείο στη Γερμανία, προκειμένου να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Επειδή η οικογένεια δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα βεβαρημένα έξοδα που θα χρειαστούν για τη νοσηλεία και την επέμβαση, παρακαλούμε θερμά για άλλη μια φορά να ανταποκριθείτε στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων ώστε να ξεπεραστεί το οικονομικό πρόβλημα στις οικογένειας. Στις ενημερώνουμε ότι η μετάβαση του, θα γίνει μέσα στις επόμενες το πολύ πέντε ημέρες με την μορφή κατʼ επείγοντος περιστατικού.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν παρακαλούμε να κατατεθούν στον παρακάτω λογαριασμό:
Τράπεζα: Αγροτική Τράπεζα Ελλάδας
Αριθμός Λογαριασμού: 2150110000035
ΙΒΑΝ : GR 5904303200002150110000035
BIC: ABGRGRAA (Για καταθέσεις από το εξωτερικό)

ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΝΤΙΣΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΛΙΔΗ

blokoteam.blogspot.com, Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2011 23:45

Μοιράζει κουράγιο, δύναμη και ελπίδα ο Δόκιμος Υπαστυνόμος!

Το θάρρος και το χιούμορ δεν τον εγκαταλείπουν. Παρά την τραγωδία. Παρά το γεγονός πως ένα όνειρο ζωής χάθηκε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Όσο κράτησε το σύρσιμο της μηχανής στο δρόμο με τα δύο “χρυσά” πόδια παγιδευμένα σε μια μέγγενη διαμελισμού!

Ο δόκιμος Υπαστυνόμος και πανελληνιονίκης στο άλμα επί κοντώ με ρεκόρ άλματος πάνω από τα 5 μέτρα Γιάννης Πελίδης, περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (4.11.2011), ήταν με τη μηχανή του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο κι εκεί τελείωσαν όλα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γιώργος Γεννηματάς” όπου κι εξακολουθεί να νοσηλεύεται με κομμένα τα κάτω άκρα.

Η τραγωδία διπλή για τον άτυχο αστυνομικό, καθώς πρόκειται για πρωταθλητή στο άλμα επί κοντώ.
Αυτό όμως που μας περιγράφεται μ’ έκδηλη συγκίνηση και θαυμασμό από στελέχη της ηγεσίας της Αστυνομίας που τον επισκέφτηκαν για να τον ενθαρρύνουν, αλλά έφυγαν έχοντας πάρει μαθήματα ζωής από τον υπέροχο αυτό άνθρωπο, είναι πέρα από κάθε φαντασία.
Κάθε επισκέπτη τον υποδέχεται μ’ ένα πλατύ χαμόγελο κι αντί για μοιρολατρικούς θρήνους και οιμωγές, μιλά για την ομορφιά της ζωής και τ’ απρόοπτα που κρύβει, αλλά ο καθένας είναι επιβεβλημένο να τ’ αντιπαλέψει.
Στο ίδιο μήκος και οι συγγενείς του, αρκετοί από τους οποίους έχουν έρθει από την ιδιαίτερη πατρίδα του τις Σέρρες, που συμμετέχουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης των περίπου 200.000 ευρώ, που απαιτούνται για τη μετάβαση στη Σουηδία και τη τοποθέτηση των τεχνητών μελών.

Το εξίσου εντυπωσιακό είναι ότι κάθε ώρα και στιγμή βρίσκονται κι εναλλάσσονται στο πλευρό του από τουλάχιστον 8 συμφοιτητές του Σχολή. Με τους οποίους μοιράζεται τον ενθουσιασμό για ζωή και τη διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά.

Θερμά συγχαρητήρια! Αποτελείτε όλοι μαζί φωτεινό παράδειγμα κι εξαίρεση σ’ ένα περιβάλλον με αμυδρές αναλαμπές ελπίδας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΛΙΔΗΣ
STIVOZ.GR
Κίνδυνος για την ζωή του δεν υπάρχει, παρόλα αυτά ο Γιάννης Πελίδης έχει ακόμη πολύ δρόμο να διασχίσει, προκειμένου να βάλει και πάλι τη ζωή του σε κανονικούς ρυθμούς. Ο νεαρός επικοντιστής του ΓΣ Κηφισιάς, πριν από εβδομάδες τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και έχασε τα δύο του πόδια. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία της αποκατάστασης και της προσθήκης τεχνητών μελών.
Το κόστος των επεμβάσεων, αλλά και των πρόσθετων μελών είναι μεγάλο.
Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με τον ίδιο στο email johnpelides@hotmail.com, έτσι ώστε να ενημερωθεί για τον αριθμό λογαριασμού.
 

print

Written by