Η Ε.Δ. ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ !

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

Ο νέος Πρόεδρος της Ε.Δ. του Καυτανζογλείου κ. Ιωάννης Παπαϊωάννου, που σε άρθρο που βρήκαμε τον περιγράφει ως  (το νέο μέλος της φάλτσα ορχήστρας) οδηγεί  το Καυτανζόγλειο από το κακό στο χειρότερο. Ποιος από τους φίλους που διαβάζει αυτές τις γραμμές θα τολμήσει να εξηγήσει το σημερινό αναπάντεχο χαστούκι της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου  (τί χαστούκι … μπουνιά στα μούτρα είναι) στον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης;
Κρατηθείτε ….

Σήμερα στο Καυτανζόγλειο ήταν κλειστό και το 2ο πάρκινγκ, αυτό που υποτίθεται είχε αφεθεί να παρκάρουν όσοι δεν θέλανε να πληρώσουν. Δηλαδή, (εξηγώ κυρίως για να το καταλάβω εγώ) σήμερα δεν υπήρχε χώρος να παρκάρεις εκτός από τους γύρω δρόμους  και τα γύρω πεζοδρόμια. 
Κίνηση πρώτη: έκλεισε το 1ο πάρκινγκ.
Κίνηση δεύτερη: έκλεισε και το 2ο πάρκινγκ (εντελώς απροειδοποίητα και χωρίς καμία ανακοίνωση)! Ούτε οι φύλακες του Σταδίου ήξεραν κάτι για να αιτιολογήσουν το ξαφνικό κλείσιμο και του 2ου πάρκινγκ.
Την Τρίτη κίνηση: Την αφήνω στη φαντασία του καθενός από εμάς ….

Το θέμα με τη λειτουργία του Καυτανζογλείου (στοιχεία για το καθεστώς λειτουργίας του Καυτανζογλείου θα βρείτε ΕΔΩ) θα πρέπει να μας απασχολήσει.
Όλο το χειμώνα υπομείναμε την παγωνιά (τη βγάλαμε με διπλά και τριπλά μπλουζάκια), ξεχάσαμε τι χρώμα! έχει το ζεστό νερό στο Στάδιο (ακόμη και με τους ηλιακούς θερμοσυσσωρευτές δεν είδαμε σταγόνα ζεστού νερού)!  απλά διαμαρτυρηθήκαμε και κάναμε προτάσεις τις οποίες στείλαμε στη διεύθυνση του Σταδίου (για να διευκολύνουμε την κατάσταση με το χαράτσι στους γονείς και τους αθλητές), αλλά τώρα το πράγμα έγινε σοβαρό. Τόσο σοβαρό που θα είμαστε συνένοχοι αν δεν αντιδράσουμε σε αυτή την απαράδεκτη «γενοκτονία του αθλητισμού» που επιχειρεί η νέα Ε.Δ.

Σύλλογοι, γονείς, αθλητές, προπονητές και κάθε εμπλεκόμενος στον αθλητισμό θα πρέπει να αντιδράσουμε. Το πράγμα πήγε πολύ μακριά· ενώ το καζάνι έχει υπερθερμανθεί και κινδυνεύει να εκραγεί η Ε.Δ. ρίχνει και άλλο κάρβουνο στο λέβητα!

Το μόνο που απομένει, σαν τελευταία προειδοποιητική κραυγή προς τους υπευθύνους είναι η κραυγή του Κούρκουλου στο έργο (κοινωνία ώρα Μηδέν;)

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!!

print

Written by