ΤΟ Δ.Σ. ΜΗΝΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 4.4.13

Μεθαύριο Πέμπτη 4-4-13 και ώρα 21:30 θα γίνει το πρώτο Δ.Σ. του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για το μήνα Απρίλιο. Το Δ.Σ. θα γίνει στο “ΚΑΦΕ ΓΑΛΑΞΙΑΣ” Σαρανταπόρου 35, τηλ. 2310847765, (κάθετος στη Λεωφόρο Στρατού).

ΠΡΟΣΒΑΣΗ  στο “ΚΑΦΕ ΓΑΛΑΞΙΑΣ”

Α)  ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ: Βγαίνω από περιφερειακό για Καυτανζόγλειο, περνάω την Αγίου Δημητρίου, συνεχίζω ίσια κάτω στην ΚΑΤΣΙΜΗΔΟΥ (περίπου 800μ.). Περνάω την ΠΑΠΑΦΗ, περνάω την Ν. ΕΓΝΑΤΙΑ και συνεχίζω ίσια κάτω, στην Κατσιμήδου προς την ΑΛ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.
Στην  ΑΛ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ στρίβω δεξιά. Μετά από  280 μ. στρίβω και πάλι δεξιά, στη  ΛΕΩΦ. ΣΤΡΑΤΟΥ (προς το Κέντρο). Η ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ  είναι στα 230 μ. Δεξιά.  Στο Νο 35 είναι το “ΚΑΦΕ ΓΑΛΑΞΙΑΣ“. (Είναι στα 50μ. από τη Λ. ΣΤΡΑΤΟΥ, γιαυτό αν βρείτε να παρκάρετε στη Λ. Στρατού … τυχεροί!).

Β)  ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΑπό την Πλατεία της ΧΑΝΘ συνεχίζω προς τη ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΤΡΑΤΟΥ.  Περνάω την ΛΥΣ. ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΟΥ, την  ΚΥΒΕΡΝΙΔΟΥ και φτάνω στην ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ  (στο Νο 35 είναι το “ΚΑΦΕ  ΓΑΛΑΞΙΑΣ”). Είναι στα 50μ. από τη Λ. Στρατού, γιαυτό αν βρείτε, παρκάρετε στη Λ. Στρατού. Προσοχή: Η Σαρανταπόρου είναι μονόδρομος, δεν ανεβαίνει από τη Λ. Στρατού.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν το Δ.Σ. είναι:Ενημέρωση, αγωνιστική περίοδος 2013, προσεχείς αγώνες, προετοιμασία για Διασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα, διοργάνωση των αγώνων «Δ΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ»,  προτάσεις για Επίτιμα Μέλη του Συλλόγου, απόψεις.

Το Δ.Σ. είναι ανοιχτό στα Μέλη (Επίτιμα & Ενεργά) καθώς και στους γονείς των αθλητών μας και τους φίλους του Συλλόγου.

Το μενού περιλαμβάνει ψαρικά για… όλα τα γούστα!

print

Written by