«ΕΚΛΕΙΣΑΝ» ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «KIDS’ ATHLETICS”

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων Δ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ ανακοινώνει ότι οι 16 ομάδες [8 ΠΠ/ΠΚ-Β και 8 ΜΙΝΙ (Α/Κ)] συμπληρώθηκαν με τις ομάδες που πρώτες έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή. Οι Ομάδες που δικαιούνται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Kids’ Athletics” που θα προηγηθεί των Δ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ είναι:

ΣΕΙΡΑ ΔΗΛΩΣΗΣ

ΠΠ-ΠΚ/Β (2000-01-02)

ΜΙΝΙ (2003-04-05)

1

Α.Σ.  ΡΗΓΑΣ

Α.Σ.  ΡΗΓΑΣ

2

ΑΠΣ ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΑΠΣ ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ

3

Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

4

Α.Σ.  ΑΡΗΣ

Α.Σ.  ΑΡΗΣ

5

Α.Σ.  ΠΑΟΚ

Α.Σ.  ΠΑΟΚ

6

ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ

ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ

7

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Εκπαιδευτήρια ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ

8

ΤΡΙΤΩΝ

ΤΡΙΤΩΝ

Οι παραπάνω ομάδες  δικαιούνται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα kids’ Athletics.
Οποιαδήποτε ομάδα δηλώσει από δώ και πέρα θα είναι αναπληρωματική.
Οι αναπληρωματικές ομάδες θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, μόνον εάν και εφόσον έχουμε αποχώρηση κάποιας ομάδας από τις παραπάνω. 
Παρακαλούνται οι παραπάνω ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή έγκαιρα και έχουν εξασφαλίσει το δικαίωμα να αγωνιστούν να μας ενημερώσουν, αν για τον Α ή Β λόγο δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν ούτως ώστε να αντικατασταθούν από τις πρώτες αναπληρωματικές.  Θα είναι κρίμα ομάδα που έχει δικαίωμα να αγωνιστεί να μην εμφανιστεί την τελευταία στιγμή και να αφήσουμε έξω ομάδες που θα ήθελαν να αγωνιστούν.
Την Πέμπτη 23.5.13 θα ανακοινωθούν οι οποιεσδήποτε αλλαγές στο πρόγραμμα και θα οριστικοποιηθούν οι συμμετέχουσες ομάδες στο «Kids’ Athletics».
Ζητούμε συγγνώμη από όσες ομάδες θα ήθελαν να συμμετάσχουν και δεν πρόλαβαν. Τα χρονικά όρια των αγώνων δεν μας επιτρέπουν να διευρύνουμε τον αριθμό των ομάδων που θα πάρουν μέρος.

print

Written by