ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 2ου ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 2ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος αλλά και ο δρόμος Υγείας των 5 χιλιομέτρων. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές των αγώνων, Μ.Ε.Α.Σ.  ΤΡΙΤΩΝ και όλους όσους βοήθησαν (Κριτές, εθελοντές, παράγοντες του αθλητισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης κ.ά.), γιατί όλη η Θεσσαλονίκη εχθές κινήθηκε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η εκδήλωση έβγαλε στους δρόμους της παραλίας όχι μόνον τους συμμετέχοντες, που ήσαν … χιλιάδες, αλλά και πολλαπλάσιους φίλους και συγγενείς, που στήθηκαν στο πεζοδρόμιο για να ενθαρρύνουν τους δρομείς. Με το «περισκόπιο» ψηλά και με γρήγορες ματιές χτένιζαν τους διερχόμενους αθλητές, μέχρι να εντοπίσουν τη σιλουέτα του φίλου, του γνωστού, του συγγενή για να τσιρίξουν στη συνέχεια να ακουστούν. «Μπράβο ρε»,  «είσαι υπέροχος», «είστε παιδαράδες», «είσαι κούκλα», «πολύ καλά τα πας- συνέχισε», «λίγο θέλεις», …. «Μπράβο, Μπράβο» … … «τα κατάφερες».

Από την οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ έτρεξαν αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και προπονήτριες αλλά δεν μείναμε εκεί. Γονείς (μαμάδες και μπαμπάδες) μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά έδωσαν «το παρών» στην ομολογουμένως υπέροχη βραδιά.

Αν δεν υπήρχαν,  Το ατυχές συμβάν με τον 49χρονο*, το κυκλοφοριακό χάος για αρκετές ώρες που εκνεύρισε τον απείθαρχο έλληνα οδηγό, αλλά και τα επεισόδια του ποδοσφαίρου και του Μπάσκετ, που έβγαλαν όλη τη δύναμη των ΜΑΤ στους δρόμους, τότε θα μιλούσαμε για μια φανταστική βραδιά.

Απομονώνοντας όλα τα αν, τονίζουμε ξανά ότι ήταν μια υπέροχη εκδήλωση και ότι καμία παρασπονδία δεν μπορεί να μειώσει την προσπάθεια και των διοργανωτών αλλά και των χιλιάδων συμμετεχόντων, από το ένα ή το άλλο πόστο.

Στην κούρσα των  5 χιλιομέτρων, συμμετείχαν επίσημα, 5139 αθλητές και στην  πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων από τις 52!  είχαμε δύο αθλητές και έναν Έφορο!
19ος ήταν ο Χρήστος Παπαχαρίσης με 18΄10”, 29ος ο Θοδωρής Μπαλίδης 18’37”και … 92ος ο έφορος στίβου κ. Καρματζόγλου Σταύρος 21’15”.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Κούτρας Ιωάννης μας εκπροσώπησε στη μεγάλη κούρσα (Ημιμαραθώνιο), όπου με 1 49’ 51” ήταν 94ος στην κατηγορία του.
Τα αποτελέσματα των συμμετεχόντων, μεταξύ των οποίων η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο κ. Ιωάννης Α. Μυλόπουλος Πρύτανης ΑΠΘ,  θα τα βρείτε εδώ.
Ονόματα μελών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που εντοπίσαμε στις κούρσες. Υπάρχουν και άλλοι γονείς τους οποίους δεν εντοπίσαμε … συγγνώμη.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  5  Km.  

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

 

** Υπενθυμίζουμε τους γονείς των μικρών αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που δεν έχουν δελτίο αθλητή, ότι θα πρέπει να προσκομίσουν δελτίο υγείας (βεβαίωση γιατρού, ότι το παιδί τους δύναται να γυμνάζεται χωρίς  κίνδυνο για την υγεία του), στους προπονητές των παιδιών τους.
Από την 4-11-13 παιδί που δεν θα έχει προσκομίσει βεβαίωση γιατρού δεν θα γίνεται δεκτό στις προπονήσεις.

print

Written by