ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ «ΞΕΣΠΙΤΩΝΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Επισήμων Κριτών Στίβου Θεσσαλονίκης (ΣΕΚΣΘ), μας έστειλε ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την κοπή της Βασιλόπιτας του, με την παράκληση να τη δημοσιεύσουμε στη σελίδα μας.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

“Ο Σύνδεσμος Επισήμων Κριτών Στίβου Θεσσαλονίκης σας εύχεται  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και σας προσκαλεί στην κοπή της Βασιλόπιτάς του, που θα γίνει την 19η Ιανουαρίου 2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 11,00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΜΕΛΑΘΡΟΥ.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά των συναδέλφων, των οποίων η ηλικία είναι μέχρι 12 ετών (μαθητές ΣΤ τάξης Δημοτικού Σχολείου).
Ο Πρόεδρος – Παναγιώτης Αστεριάδης ,  Ο Γεν. Γραμματέας –  Λεωνίδας Λέφας”

 

ΚΑΝΟΥΜΕ ‘ΛΙΑΝΑ’ ΤΟ «ΞΕΣΠΙΤΩΝΟΝΤΑΙ»

Αν αναρωτιέστε γιατί φέτος η κοπή της πίτας των Κριτών Στίβου, γίνεται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο -ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια γίνονταν στο Καυτανζόγλειο- η απάντηση βρίσκεται στο προηγούμενο άρθρο μας…

Με λίγα λόγια:

Το Καυτανζόγλειο για να παραχωρήσει την αίθουσα Τύπου, ακόμη και για (δύο ώρες), για την κοπή της πίτας, ζητάει από τους συλλόγους και τους Συνδέσμους, (100 € συν ΦΠΑ, δηλαδή 123 €)! ενώ το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, παραχωρεί την αίθουσα με (10 € την ώρα συν ΦΠΑ).

Δυστυχώς η «καταπληκτική ιδέα» των διοικούντων το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, να φορτώσουν τη λειτουργία του Σταδίου στους γονείς και τους συλλόγους, τους οδηγούν στο να επιβάλουν όλο και πιο «δαπανηρούς όρους» για τη χρήση του «Εθνικού» Σταδίου. Του Σταδίου που η οικογένεια Καυτανζόγλου έκανε «Δωρεά» στην αθλούμενη νεολαία!

Έφτασαν να ζητούν χρήματα από τους αθλητές, τους γονείς και τα ερασιτεχνικά (μη κερδοσκοπικά) αθλητικά σωματεία, για να λειτουργήσουν το ΕΘΝΙΚΟ Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Κατά τα άλλα ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό που η Πολιτεία οφείλει να το παρέχει στα παιδιά μας.

Δυστυχώς οι διοικούντες βρήκαν την πιο εύκολη λύση για να λειτουργήσουν το Στάδιο. Αποφάσισαν να πληρώνει ο γονιός, ο αθλητής και το ερασιτεχνικό -μη κερδοσκοπικό- σωματείο. Ακόμη και ο ΣΕΚΣΘ, (οι εθελοντές λειτουργοί του Κλασικού Αθλητισμού) κλήθηκαν να πληρώσουν. ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ, που στηρίζουν το Στίβο και κρατούν τη φλόγα του αθλητισμού άσβεστη και ετοιμοπόλεμη με τόσες θυσίες «ξεσπιτώνονται», λόγω των 123 Ευρώ!

Ø  Τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου Σταδίου, ξεκίνησαν με το «φιάσκο» της ενοικίασης του Parking σε ιδιώτη, που δεν επέτρεπε στους γονείς να περάσουν στο χώρο του Σταδίου (χωρίς να πληρώσουν)  ούτε για να αφήσουν τα παιδιά τους!

Ø  Προχώρησαν με την επιβολή ενοικίου στους συλλόγους για τη χρήση των αποθηκών (κάτω από τις κερκίδες).

Ø  Τώρα, ζητούν 123 € για τις δύο ώρες που θα κόψει ο κάθε σύλλογος την πίτα του και θα βραβεύσει τους αθλητές του.

Ø  Ετοιμάζουν την επιβολή ενοικίου (ανάλογα με τα τετραγωνικά), για τις αποθήκες και τα γραφεία που υπάρχουν στο Κτήριο -3.

Ø  Σε λίγο να περιμένετε το αναπάντεχο …


Με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να λειτουργήσει το Στάδιο η νέα Επιτροπή Διοίκησης;

Κύριοι της Επιτροπής Διοίκησης, αν είναι να φορτώσουμε όλα τα λειτουργικά έξοδα στους αθλητές, στους γονείς και στους συλλόγους … τότε ποιός δεν θα μπορούσε να κάνει Διοίκηση;

 

Τα συμπεράσματα δικά σας.

print

Written by