ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤ. ΜΠΑΛΤΙΔΗΣ

Γιάννη Νικολάου, που τόλμησες, και όλοι όσοι βοηθήσατε στην υλοποίηση του οράματος που ακούει στο όνομα «Αγώνες Σκυταλοδρομιών», ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Με τους σημερινούς αγώνες πετύχατε δύο πράγματα: Αφενός μεν να Τιμήσετε με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του «ΣΤ. ΜΠΑΛΤΙΔΗ»  και αφετέρου να δώσετε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους αθλητές να γνωρίσουν την ομαδικότητα μέσα από το στίβο που θεωρείται κυρίως «ατομικό» άθλημα.
Οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ συμμετείχαν με 6 ομάδες. Μικροί και μεγάλοι χάρηκαν τη συμμετοχή, προσπάθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα της ομάδας τους και τα κορίτσια (Κ-ΠΚ/Α) κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο καταλαμβάνοντας την Τρίτη θέση στο αγώνισμα 4Χ200 με τον πολύ καλό χρόνο 1΄57”52. Εξίσου καλά τα πήγαν και οι (Π-ΠΠ/Α)  στην 4Χ200 όπου με 1’42”09 δημιούργησαν ρεκόρ συλλόγου. Προσπάθησαν οι ΠΠ/Β στην 4Χ80 και πρέπει να κατάλαβαν ότι χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για κάτι καλύτερο από το 53″21 που πέτυχαν. Η άτυχη τετράδα της ημέρας ήταν οι (ΠΚ/Β) στην  4Χ80 όπου ακυρώθηκαν επειδή έκαναν την αλλαγή εκτός της ζώνης αλλαγής.
Το μόνο που πρέπει να κρατήσουμε είναι η εμπειρία που αποκτήσαμε και η γνώση ότι «Τα αγαθά κόποις κτώνται».

Οι μικροί μας αθλητές που αγωνίστηκαν στα δύο γκρουπ των «Kids’ Athletics» ήσαν υπέροχοι και “δίδαξαν” ακόμη και με τον τρόπο που τακτοποίησαν τις τσάντες και τα ρούχα τους … ΑΨΟΓΟΙ. (Στη φωτογραφία κάτω αριστερά φαίνονται τα τακτοποιημένα ρούχα και τσάντες των παιδιών!) Μπράβο παιδιά είμαστε υπερήφανοι για σας.

Αγωνιστικά όμως οι ΠΠ-ΠΚ/Β χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.
1) Σε όσους αγωνίστηκαν στα δύο γκρουπ, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ήσαν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους έναντι των συναθλητών τους και
2) Σε όσους, χωρίς να ειδοποιήσουν -δεν ήρθαν- με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η συμμετοχή ολοκλήρου του γκρουπ γιατί δεν συμπλήρωναν “ομάδα”. Όσοι δεν ήρθαν χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο να γνωρίζουν ότι ήδη διέπραξαν το μεγάλο λάθος της ανευθυνότητας έναντι των συναθλητών τους. Ευχόμαστε να μην υπάρχουν στο μέλλον αποχές (κυρίως από τα ομαδικά αγωνίσματα)  χωρίς σοβαρό λόγο και χωρίς έγκαιρη ενημέρωση.  

Με δύο λόγια όσοι θα ενεργούν “έτσι” να γνωρίζουν ότι θα εκτίθενται στα μάτια των συναθλητών τους αλλά και των προπονητών τους.  Σένα τα λέω νύφ να τ’ ακούει η πεθερά“. Τα παιδιά, σε αυτή την ηλικία δεν έχουν την ευθύνη, αλλού πάνε τα καρφάκια μας… Η συνέπεια ίσως είναι το κυριότερο προσόν-αρετή,  που προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε στα παιδιά μας … γονείς, μη μας το χαλάτε!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

print

Written by