ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ – ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ «Kids’ Athletics»

Με στόχο να δώσουμε την ευκαιρία  σε περισσότερα παιδιά να χαρούν το δικό τους αγώνα «Kids’ Athletics», αλλά να είμαστε και συνεπείς σε όσα μέσω της προκήρυξης προκαθορίστηκαν, η συντονιστική επιτροπή των Kids’ Athletics, ανακοινώνει:

1) Αντί (7) επτά ομάδες σε κάθε κατηγορία,  θα αγωνιστούν 8 (οκτώ).  Μία ομάδα σε κάθε γύρο (εκ περιτροπής όλες), θα ξεκουράζεται.

2) Ακολουθώντας τους όρους της προκήρυξης, οι ομάδες που επελέγησαν για να αγωνιστούν είναι: (ορισμένες με προϋποθέσεις) **

 

Α     ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

2004-05-06

ΠΑΡΑΤ.

 

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

2007-08-09

ΠΑΡΑΤ.

1

ΑΣ ΡΗΓΑΣ

 

1

ΑΣ ΡΗΓΑΣ

 

2

ΑΠΣ ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ

 

2

ΑΣ ΠΑΛΜΟΣ

 

3

ΑΟ ΟΞΥΘΕΜΙΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

**

3

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΟΜΗ

**

4

ΑΣ ΑΡΗΣ

 

4

ΑΙΟΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

**

5

ΑΦ ΘΕΡΜΗΣ ΑΔΩΝΙΣ

 

5

ΑΠΣ ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ

 

6

ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

 

6

ΑΣ ΑΡΗΣ

 

7

ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

 

7

ΑΦ ΘΕΡΜΗΣ ΑΔΩΝΙΣ

 

8

ΠΑΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

**

8

ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

 

 

 

 

 

 

 

9

ΑΣ ΠΑΛΜΟΣ

 

9

ΠΑΚ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ *

**

10

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΟΜΗ

**

10

ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ (!!!) ***

!!!

11

ΑΙΟΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

**

 

 

 

12

ΠΑΚ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ *

**

 

 

 

* Δήλωσε τελευταία και εκπρόθεσμα (είναι η πρώτη επιλαχούσα για τη Β Κατηγορία).

*** Δυστυχώς, στο διοργανωτή σύλλογο δεν έφτασε καμία δήλωση!!!

ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ:  Η  ομάδα με αρίθμηση 9 είναι η πρώτη επιλαχούσα, (μετά η 10, η 11, 12). Εφόσον κάποια ομάδα από τις 8 πρώτες, δηλώσει αδυναμία συμμετοχής, το πολύ μέχρι την Πέμπτη 20:00 που θα γίνει η συνάντηση των υπευθύνων για ενημέρωση, τότε θα ειδοποιηθεί (τηλεφωνικά) για να αγωνιστεί, η επόμενη στη σειρά επιλαχούσα ομάδα.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΙΑΚΩΒΟΥ Γ.

Η συγκέντρωση των συνοδών – Κριτών των ομάδων, θα γίνει στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, στην πρασιά μπροστά από το κυλικείο,  αύριοΠέμπτη 4.6.2015 στις 20:00. Τότε παρακαλούμε να έχουμε υπεύθυνη απάντηση για την οριστική συμμετοχή των ομάδων, ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
 

Εφόσον υπάρξει δήλωση αδυναμίας συμμετοχής (για οποιοδήποτε λόγο), θα ειδοποιηθεί η αμέσως επόμενη ομάδα, που βρίσκεται στη λίστα αναμονής. Αυτό θα γίνει το αργότερο την Πέμπτη το βράδυ τηλεφωνικά, (για να έχει η ομάδα το χρόνο να ειδοποιήσει τους αθλητές της).

Η επιτροπή των “Kids”, υπό την καθοδήγηση του κ. Παπαιακώβου, έχει την εξουσιοδότηση από το Δ.Σ. να ρυθμίσει και οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα προκύψει με τις συμμετοχές.

**Προσοχή.  Για να γίνουν οριστικά δεκτές οι ομάδες (που σημειώνονται με **), θα πρέπει στη συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων, να προσκομίσουν το έντυπο Δήλωσης  (όπου αναφέρεται ότι: Οι αθλητές αγωνίζονται με «ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ» των συλλόγων τους), υπογεγραμμένο από πρόεδρο και Γ. Γραμματέα και με σφραγίδα του συλλόγου.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Εφιστούμε την προσοχή των υπευθύνων για την οριστική συμμετοχή των επιλεγέντων ομάδων. Θα είναι κρίμα αλλά και ασυγχώρητο,  να αφήσουμε «έξω» ομάδες  που ήθελαν να αγωνιστούν, ως υπεράριθμες,  και οι ομάδες που επελέγησαν για να αγωνιστούν τελικά να μην έρθουν!

Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και ζητούμε προκαταβολικά συγνώμη από τις ομάδες που δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν.

 

print

Written by