ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διεξήχθησαν τα «ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2015». Το Καυτανζόγλειο Στάδιο έβαλε τα καλά του και υποδέχτηκε πρωί και απόγευμα εκατοντάδες αθλητών από όλη την Ελλάδα.
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τις «δεκάδες) των εθελοντών, Γονέων, Φίλων, Φοιτητών, αθλητών, που έβαλαν «Πλάτη» για να έχουμε αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα. Σε όλους αυτούς τονίζουμε ότι θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για το αποτέλεσμα.
Εμείς στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ έχουμε και άλλο λόγο για να είμαστε «πολύ ευχαριστημένοι». Έχουμε τη σύνεση να μην αρκούμαστε στη θέα από το ίδιο παράθυρο πάντα. Μάθαμε να βλέπουμε την κάθε περίπτωση όχι μόνον από ένα παράθυρο, αλλά από πολλά. Με λίγα λόγια «το ψάχνουμε το πράγμα».
Βλέποντας τη χαρά που δώσαμε σε εκατοντάδες παιδιά, από το παράθυρο του «υπογείου», η εικόνα εμφανίζει «δεσμούς» των γονέων και των «ανθρώπων  του συλλόγου, τόσο  ισχυρούς που αβίαστα μας οδηγεί στο συμπέρασμα: 
Με τέτοιους γονείς, και τόσους γονείς κοντά στο σύλλογο, δεν έχουμε «κανέναν ανάγκη», ίσως και γιαυτό κάνουμε ό,τι κρίνουμε ότι είναι το καλύτερο για τα παιδιά μας, χωρίς συμβιβασμούς.
Βλέπουμε πλέον πεντακάθαρα (χωρίς αυτό να μας καθησυχάζει) ότι ….

print

Written by