Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Μέχρι και στον αγώνα του άλματος επί κοντώ για τους ΠΠ-ΠΚ/Β, που έγινε στα ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ η συμμετοχή ήταν πολύ ικανοποιητική. Οι μελλοντικοί επικοντιστές μπαίνουν σιγά σιγά «στο αυλάκι».
Στους ΠΠ/Β οι δύο πρώτοι αθλητές του «Γ.Σ. ΣΕΡΡΕΣ 93» πέρασαν το  2.60 και η πρώτη θέση κρίθηκε στις προσπάθειες και σε …«μισό δόντι» (του Αποστολίδη).
Στις ΠΚ/Β το ίδιο σκηνικό, οι δύο πρώτες αθλήτριες πέρασαν το  2.10 και η πρώτη θέση κρίθηκε στις προσπάθειες. Οι αθλήτριες ήταν και πάλι του «Γ.Σ. ΣΕΡΡΕΣ 93».
Δεν έχει παρά να συγχαρούμε τα παιδιά των Σερρών και ιδιαίτερα τον προπονητή τους κ. Κεφαλίδη Σάββα που δείχνει ότι ετοιμάζει και τη νέα φουρνιά των επικοντιστών.
Βέβαια ο αθλητισμός έχει να κάνει με την προσπάθεια και την επιμονή και υπομονή.
Γιαυτό ακολουθώντας το πνεύμα του Κλασικού αθλητισμού, λέμε στα παιδιά των Σερρών και στον κ. Κεφαλίδη Σάββα. «Συγχαρητήρια»  για τη σημερινή σας νίκη ήσασταν καλύτεροι και δίκαια κερδίσατε. ΜΠΡΑΒΟ.
Όμως και τα παιδιά, που σήμερα δεν κατάφεραν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, πήραν το μήνυμα. Τους άκουσα να λένε:! «Θα προσπαθήσουμε  περισσότερο, θα είμαστε  πιο προσεκτικοί  στις προπονήσεις και  Θα προσέχουμε το κάθε τι που θα μας λέει ο προπονητής μας».
Με τέτοιο πνεύμα, ο επόμενος αγώνας θα έχει άλλο ενδιαφέρον και με την ιστορία αυτή να επαναλαμβάνεται μετά από κάθε αγώνα, φτάνουμε να γνωρίσουμε το πραγματικό νόημα της προσπάθειας και του αθλητισμού.
Στους μικρούς αθλητές, που ίσως αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα και με άλλα παιδιά, αφιερώνουμε το αρθράκι που είχαμε γράψει για κάποια άλλη φουρνιά αθλητών όταν και αυτοί έκαναν τον πρώτο τους αγώνα.
ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ  (Γράφτηκαν στις 12.3.11),
ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
:  Οι αγώνες είναι η ευκαιρία για τον καθένα σας  να γνωρίσετε  αλλά και να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  Δεν έχει τόση σημασία ….

print

Written by