ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ- ΤΕΤΑΡΤΗ 10.6.15

Αύριο Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 τις ώρες της προπόνησης (19:00 – 21:00), τα τμήματα των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία ημέρα ανεπανάληπτη.
Στο πρόγραμμα της ημέρας υπάρχουν: 1) Αγώνες, (δρόμος 40μ. και άλμα σε Μήκος), που θα γίνουν στο Κλειστό προπονητήριο «Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ».  2) Στη συνέχεια τα τμήματα θα περάσουν στην αίθουσα του άλματος επί κοντώ όπου ετοιμάζεται γιορτή «καταπληκτική». Δεν θα μαρτυρήσουμε το τι θα ακολουθήσει για να μη χαλάσει η έκπληξη για τους μικρούς μας αθλητές αλλά και τους γονείς. Ένα είναι σίγουρο, ότι τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς θα χαρούν την εκδήλωση που θα έχει τη σφραγίδα  των προπονητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  και την υπογραφή της κ. Σοφίας Γκοτζαμάνη. Τόση είναι η επιθυμία μας να δούμε τι θα συμβεί στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ, κάπου κοντά στις 20:00, που θα φροντίσουμε να είμαστε όλοι εκεί για να χαρούμε και εμείς μαζί με τους μικρούς μας αθλητές τα όσα θα συμβούν!

Πληροφορούμε τους γονείς των παιδιών ότι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τόσο τους αγώνες των παιδιών τους όσο και τη γιορταστική εκδήλωση που θα ακολουθήσει. Ζητήσαμε εγγράφως ειδική άδεια από τη διοίκηση του Καυτανζογλείου για να επιτραπεί στους γονείς και τους συνοδούς των παιδιών η είσοδος τόσο στο κλειστό όσο και στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.

Γονείς, ειδικά αύριο, μετά από ένα σύντομο καφέ στο κυλικείο, κοπιάστε στο Κλειστό για να χαρούμε όλοι μαζί την εκδήλωση των παιδιών «μας» πριν φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Υπενθυμίζουμε ότι οι προπονήτριες του συλλόγου θα βρίσκονται όλο τον Ιούνιο στο Καυτανζόγλειο, για όσα παιδιά δεν φύγουν νωρίς για διακοπές.

Ευχόμαστε σε όσους θα φύγουν από νωρίς, καλό καλοκαίρι και σας συνιστούμε να παρακολουθείτε τα νέα στου συλλόγου μας με τακτικές επισκέψεις στην ηλεκτρονική μας σελίδα στις διακοπές σας.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, το ραντεβού μας είναι ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και πάλι μπροστά στο κυλικείο του Σταδίου.

print

Written by