ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.3.18 ΠΑΙΧΝΙΔΙ «ΣΤΑΘΜΩΝ» – ΑΓΩΝΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ

 1. ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ (2007-2008-2009 & ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ώρα προσέλευσης 18:00 για όλα τα παιδιά (και για τα δύο γκρουπ των 17:30 & 19:00) ώστε να προλάβουμε το μεγαλύτερο κομμάτι πριν σκοτεινιάσει.
Την Παρασκευή 30.3.2018 τα παιδιά που είναι γεννημένα το 2007 και μικρότερα, αντί για προπόνηση θα πάρουν  μέρος  σε ένα «παιχνίδι-αγώνα) με «πολλές στιβικές δοκιμασίες»!

 ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ θα περιέχει 8 «δοκιμασίες» όπως: «στόχος», «κουτσό σε σκαλίτσα», «τρέξιμο με εμπόδια»,… κ.α.  με δεξιότητες από την προπόνηση.

Στο παιχνίδι συμμετέχουν τα παιδιά και των δύο κύκλων (και για τα γκρουπ των 17:30 και για τα γκρουπ των 19:00) από 2007 και μικρότεροι. (Είναι τα παιδιά από τα γκρουπ των κ.κ. ΕΥΔΟΞΙΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΣΤΕΛΛΑ και πολύ λίγα της κ. ΣΟΦΙΑΣ)

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:

 • Τα παιδιά χωρίζονται σε δύο ομάδες.
 • Κάθε ομάδα παίρνει ένα χαρτί με μια λίστα από τους «σταθμούς» που θα πρέπει να βρουν και να επισκεφτούν. [Τα ονόματα των σταθμών θα είναι πόλεις που φιλοξένησαν Ολυμπιακούς Αγώνες].
 • Η Α΄ ομάδα αναζητά τον 1ο σταθμό εκτελεί τη «δοκιμασία» και μόλις πάρει την έγκριση από τον υπεύθυνο του σταθμού (ότι όλα έγιναν σωστά) τρέχει να βρει τον 2ο σταθμό της λίστας κ.ο.κ.
 • Παράλληλα η Β΄ ομάδα κάνει ακριβώς το ίδιο στους ίδιους σταθμούς αλλά επισκέπτεται τους σταθμούς -με διαφορετική σειρά- ώστε να μη συναντηθούν οι δύο ομάδες (κάθε ομάδα έχει χαρτάκι με διαφορετική διαδρομή).

Νικήτρια είναι η ομάδα που θα τελειώσει πρώτη τη διαδρομή της. (Για τους Νικητές αλλά και για όλους τους συμμετέχοντες, υπάρχουν δωράκια «έκπληξη».
ΧΩΡΟΣ: Οι «Σταθμοί» θα στηθούν μπροστά στο Κ3, (από τη μεριά που είναι το υπόστεγο, περίπου κάθε 2 κολώνες).
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΟΝΕΩΝ &ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ :  Ως υπεύθυνοι των σταθμών που θα έχουν μία πολύ απλή αρμοδιότητα «ελέγχου», αφού η δοκιμασία θα είναι καταγεγραμμένη σε μία ταμπελίτσα που θα γράφει και το όνομα του σταθμού.
ΣΤΟΧΟΣ είναι τα παιδιά να ανακαλύψουν τους σταθμούς  και να καταφέρουν να εκτελέσουν ότι γράφει η ταμπέλα χωρίς πολλές επιπλέον οδηγίες με συντονιστή τον αρχηγό της ομάδας.
Την κάθε ομάδα θα τη συνοδεύει και μία προπονήτρια που απλά θα ελέγχει και θα επεμβαίνει μόνον όπου χρειαστεί.

 1. ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ («ΣΠΑΣΤΟ» ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΑΛΜΟ) 2005-2006
  Οι αθλητές/τριες  που είναι γεννημένοι το 2005 και το 2006 έρχονται για προπόνηση κανονικά στην ώρα τους 19:00, και στις 20:00 συμμετέχουν σε αγώνα άλματος επί κοντώ.
  ΠΡΟΣΟΧΗ:  Όσοι/ες έρχονται προπόνηση από τις 18:00, ακολουθούν κανονικά  το πρόγραμμα τους.

 1. 20:45 ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΩΝ
  Οι Αριστούχοι της Α Γυμνασίου, φέρτε μας φωτοτυπία του ελέγχου έστω και την Παρασκευή. (Ενημερώστε μας όμως νωρίτερα για να ετοιμάσουμε τα δωράκια σας).
print

Written by