(139) ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΩΡΟΦΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΟΙ (65) ΚΑΙ (74) ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΑ Ι.Χ. ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Τα 65 άτομα που δήλωσαν να ταξιδέψουν με το Λεωφορείο,  θα ταξιδέψουν όλοι μαζί σε ένα 70ρι (διώροφο).   Γνωρίζω άτομα που θέλουν να έρθουν αλλά ακόμη δεν δήλωσαν! Ευτυχώς υπάρχουν 5 θέσεις αν τελικά θέλουν να έρθουν με το Λεωφορείο. Αλλιώς με το Ι.Χ. είναι σχετικά κοντά, (ακόμη 74 άτομα θα ταξιδέψουν με τα Ι.Χ τους).

Επιλέγουμε να ταξιδέψουμε ΟΛΟΙ με ένα Λεωφορείο και για να περιορίσουμε τα έξοδα αλλά να είμαστε και όλοι μαζί. Θα βάλουμε τη «γαλαρία» στον επάνω όροφο και στον κάτω όροφο οι γονείς και κηδεμόνες .

Η Αναχώρηση θα γίνει από το ΠΑΡΚΙΝΓΚ  του Καυτανζογλείου (μέσα από το Παρκινγκ που είναι μπροστά στο Κυλικείο, από την Γ Σεπτεμβρίου).  Την ακριβή ώρα θα την ορίσει ο οδηγός αλλά, με δεδομένο ότι στις 11:00 ξεκινούν τα αγωνίσματα θα προτείνουμε να ξεκινήσουμε στις 8:30  για να είμαστε εκεί στις 10:00, εκτός και αν ο οδηγός καθορίσει άλλη ώρα αναχώρησης για να είμαστε εκεί στις 10:00.

Στην επιστροφή το Λεωφορείο θα σταματήσει μπροστά στο Μουσείο, (το Καυτανζόγλειο είναι κλειστό Κυριακή απόγευμα).  Συνεπώς όσοι αφήσουμε τα αυτοκίνητά μας εκεί θα πρέπει να τα αφήσουμε στη γύρω από το Στάδιο περιοχή και ΟΧΙ ΜΕΣΑ στο Παρκινγκ.

Ποιοι ταξιδεύουν με το Λεωφορείο και ποιοί με το Ι.Χ. θα το μάθετε από τον παρακάτω σύνδεσμο. (Τελικά ο υπογράφων θα ταξιδέψει με Ι.Χ. γιατί πρέπει να φορτώσουμε τα κοντάρια και να είμαστε νωρίς στο Στάδιο).

Ίσως χρειαστεί να βάλουν (μόνον) οι ενήλικες που θα ταξιδέψουν με το Λεωφορείο 3-4 ευρώ ακόμη, για να έχουμε ισορροπία στα έξοδα. Θα αποφασίσουν για το οικονομικό τα μέλη του Δ.Σ. που θα είναι μαζί μας (κ.κ. Μουρουδέλης Σ. Γεν.Γραμ., κ. Παντακίδης Κ. Ταμίας, κ. Καρματζόγλου Σ. Έφορος).

ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ & ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 25.11.18

Περισσότερες λεπτομέρειες … αργότερα (αφού κάνουμε την έρευνα αγοράς για το φαγητό).

print

Written by