ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΚΑΙ Η ΠΙΤΑ 2019

Από την  ώρα που ο κ. Καρανίκας Παντελής βρέθηκε στο σύλλογο, με συνδετικό κρίκο τον Αντώνη «μας», κάθε εκδήλωση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι πλέον προσιτή και στον γονέα-κηδεμόνα ή φίλο του συλλόγου, που δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει από κοντά την κάθε εκδήλωση. Γνωρίζουμε ότι ο κόπος που χρειάζεται για να έχουμε το παρακάτω αποτέλεσμα είναι τεράστιος γι’ αυτό και ευχαριστούμε θερμά τον επίσημο “φωτογράφο – βιντεολήπτη” του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Καρανίκα Παντελή για την προσφορά του.
Το βίντεο της εκδήλωσης των 20 χρόνων θα μπορούν να το βλέπουν τα παιδιά που συμμετέχουν όταν μεγαλώσουν αλλά και να το δείχνουν και στα παιδιά τους. Προς το παρόν γονείς, κηδεμόνες και φίλοι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ απολαύστε το εσείς και χαρείτε με τη χαρά των παιδιών «μας».

Το λινκ από το οποίο μπορείτε να δείτε το βίντεο είναι:

https://drive.google.com/file/d/1u-_OxV2HIUnZ6YaMC3OkqRwyac5sUKQf/view?fbclid=IwAR38eUWi2cZhpR7dN1f3Ww7XPh6azWiFu1b3n2VWcS6OOZD1EQPLn1my1kU 

Μερικές οδηγίες για το βίντεο.
Με δύο τρόπους μπορείτε να δείτε το βίντεο.   1) Όποιος θέλει μπορεί να το δει απευθείας χωρίς να το κατεβάσει, αφού είναι αρκετά μεγάλο.
2) Όμως  το ιδανικό είναι να το κατεβάσει κανείς αφενός μεν για να το δει σε καλύτερη ανάλυση αλλά και για να μείνει στο αρχείο του γιατί στο ίντερνετ δε θα μείνει για πολύ καιρό. (Διαβάσαμε νωρίτερα ένα μήνυμα της Google που λέει ότι έχουν σκοπό να καταργήσουν αυτό τον «τρόπο αποθήκευσης» διαγράφοντας μετά από λίγους μήνες τα υπάρχοντα αρχεία).

print

Written by