ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ 2020

Υπάρχουν κανονισμοί μετεγγραφών του ΣΕΓΑΣ, που διέπουν τις μετακινήσεις των αθλητών από σύλλογο σε σύλλογο και τους οποίους μπορείτε να βρείτε εδώ:   2020_KANONISMOS_METAGRAFWN

 ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ:

Με αρκετές τροποποιήσεις στους κανονισμούς αλλά και παράβολο 20 ευρώ για κάθε μεταγραφή (ή 10 ευρώ για τους μικρούς) θα γίνους οι μεταγραφές περιόδου 2020.

Οι μικροί σε ηλικία αθλητές (μικρότεροι των 15 ετών) μπορούν να αλλάξουν σύλλογο χωρίς να ρωτήσουν κανέναν.

Οι μέχρι 12 ετών υποβάλλουν αιτήσεις στις ΕΑΣ καταβάλλοντας και 10 ευρώ παράβολο.
…. Βλέπετε Κανονισμό.

Για τους μεγαλύτερους υπάρχουν προϋποθέσεις, που πάλι μπορείτε να βρείτε στον Κανονισμό.
Κανένας σύλλογος δεν θέλει να έχει στις τάξεις του αθλητές, που και οι ίδιοι δεν το επιθυμούν, πολύ περισσότερο ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Όπως πιθανά θα διαβάσατε στον κανονισμό μετεγγραφών (παραπάνω) για κάθε κατηγορία αθλητών υπάρχει περιορισμός αθλητών που μπορεί να πάρει κάποιος σύλλογος.
Γι’ αυτό εφόσον το μελετήσατε και θέλετε να έρθετε στο σύλλογό μας, ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Ενημερώσετε τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ (τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Κατσίκα Φώτη) είτε προσωπικά είτε μέσω e-mail (fotkatsi@phed.auth.gr)  και δηλώσετε την επιθυμία σας να μεταγραφείτε στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκετε θα πρέπει να φέρετε και  τα απαραίτητα έγγραφα για την ολοκλήρωση της  μεταγραφής (τα οποία θα μάθετε από τον Τ.Δ. κ. Κατσίκα).

Ανάλογα με την ηλικία και την περίπτωση ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα πράξει τα δέοντα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν εγκλωβίζει αθλητές που επιθυμούν να μετακινηθούν σε άλλο σύλλογο. Προϋπόθεση είναι και ο αθλητής να είναι τακτοποιημένος με τον σύλλογο.

Οι αθλητές που είναι σε ηλικία που μπορούν να φύγουν χωρίς να ρωτήσουν (βλέπετε Κανονισμό) συνεννοούνται με το σύλλογο στον οποίο επιθυμούν να μεταγραφούν.

Αθλητής (άνω των 15 ετών) που για να φύγει χρειάζεται τη συγκατάθεση του συλλόγου, θα πρέπει  να  το ζητήσει εγγράφως από το σύλλογο:

Θα πρέπει να υποβάλει Αίτηση μεταγραφής, (για τους κάτω των 18 ετών υπογράφει ο γονέας ή ο κηδεμόνας του αθλητή),  αναφέροντας το σύλλογο στον οποίο επιθυμεί να μεταγραφεί.  Επίσης, θα πρέπει να συνεννοηθεί με το σύλλογο στον οποίο θέλει να πάει, για να στείλει (ο σύλλογος) έγγραφο εκδήλωσης ενδιαφέροντος (ότι πράγματι δέχεται τον αθλητή) διότι στο έγγραφο της συγκατάθεσης της μεταγραφής, το οποίο θα παραχωρήσει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ, πρέπει να αναφέρεται και ο σύλλογος στον οποίο παραχωρείται ο κάθε αθλητής για μεταγραφή.

print

Written by