24.4.2021 ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Γ.Σ. ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

Διαδικτυακά, μέσα από την πλατφόρμα ZOOM, έγινε με επιτυχία η 1η  Γ.Σ. για το 2021 με κύρια θέματα τον ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ της απερχόμενης διοίκησης, την  ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ και την επικαιροποίηση του ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ.

ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ – 2η Τροποποίηση ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ Α. Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣ. 24.4.2021

Οι καταστατικές υποχρεώσεις του συλλόγου θα ολοκληρωθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΙΟΥ 2021 με την 2η Γ.Σ. με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης τις Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Νέου Δ.Σ. και Εξ. Επιτροπής.

Τα μέλη που είχαν Δικαίωμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΨΗΦΟΥ (για την 1η Γ.Σ.) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ και (για τη 2η Γ.Σ.) φαίνονται στον ΠΙΝΑΚΑ 1 (μέλη με Δικαίωμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΨΗΦΟΥ) ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Λεπτομέρειες για τον τρόπο, την ακριβή ώρα και τον τόπο που θα διεξαχθούν ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ θα σταλούν έγκαιρα στα Μέλη του συλλόγου και θα κοινοποιηθούν και στη σελίδα μας.

Υποψηφιότητες, έχουμε από την Γ.Σ. που ήταν να γίνει τον Μάρτιο, αλλά ο οριστικός Πίνακας των υποψηφίων για τη θέση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ, για τις θέσεις των μελών του Δ.Σ. καθώς και για τις θέσεις της Εξ. Επιτροπής θα ανακοινωθεί 7 ημέρες πριν από την ημέρα της Γ.Σ., δηλαδή μπορούν να υποβάλουν αίτηση προς το Δ.Σ. για υποψηφιότητα στα καταστατικά όργανα τα μέλη που έχουν το δικαίωμα του ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ [όλα τα μέλη, πλην α) των ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ (που δεν έχουν κλείσει 1 χρόνο από την ώρα της εγγραφής των)  καθώς και β) των Επίτιμων μελών], μέχρι και τις 8 Μαίου 2021.

Το ΝΕΟ καταστατικό θα αναρτηθεί στη σελίδα μας, όταν θα τελειώσουν όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται από το νόμο.

Ο Επικαιροποιημένος Εσωτερικός Κανονισμός από τη Γ.Σ. της 24ης Απριλίου 2024, επίσης θα αναρτηθεί στη σελίδα μας με την πρώτη ευκαιρία.

Ευχόμαστε σε όλο τον Κόσμο ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και γρήγορα να επανέλθουμε στις δια ζώσης συναντήσεις μας που τόσο μας έχουν λείψει.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ – ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

print

Written by