Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3.9.21 – ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3.9.2021

  1. ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 05-12 ΕΤΩΝ).
    Για αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.9.21 παλαιά και νέα παιδιά  προσέρχονται για προπόνηση  ώρα 18:00, με σημείο συνάντησης το χώρο μπροστά από την είσοδο του Σταδίου (από την Αγίου Δημητρίου).
    Θα πρέπει να έχουν μαζί τους:
    Ιατρική βεβαίωση καλής υγείας (οι νέοι αθλητές) ή ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ θεωρημένη (οι παλαιοί), Βεβαίωση self test  ή Βεβαίωση εμβολιασμού, Μάσκα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 6.9.21
Οι αθλητές των “Ακαδημιών” (οι γονείς για τα μικρά παιδιά), στην πρώτη προπόνηση δηλώνουν στους προπονητές την ώρα της προτίμησής τους για προπόνηση (18:00) ή (19:00) για τις ημέρες ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΕΤΑΡΤΗ –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ που θα ισχύουν από  την άλλη εβδομάδα (από ΔΕΥΤΕΡΑ 6.9.21).

 

  1. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 13 ΕΤΩΝ:

Τα παιδιά από 13 ετών και επάνω μπορούν να έρθουν για προπόνηση, ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  3.9.21  στις 17:00, με σημείο συνάντησης την είσοδο του σταδίου (από την Αγίου Δημητρίου) και να ζητήσουν

Στις 17:00    τον κ. Ντοβόλη Ιωάννη 6988251066

Σε περίπτωση προβλήματος επικοινωνήστε με την κ. Γκοτζαμάνη Σοφία 6976350313

ΠΡΟΣΟΧΗ:  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ
Τα παιδιά (παλαιά και νέα άνω των 13 ετών)  πρέπει να κάνουν κράτηση στην ώρα που τους βολεύει για προπόνηση στο παρακάτω λινκ  https://booking.open1.eu/kaftanzoglio/voithitiko_gipedo

ΕΠΙΣΗΣ:
Οι παλαιοί αθλητές:   Να έχουν μαζί τους  το δελτίο αθλητή ή την Κάρτα Υγείας τους.
Οι νέοι αθλητές: Θα πρέπει να έχουν μαζί τους (Ιατρική βεβαίωση καλής υγείας, Βεβαίωση self test  ή Βεβαίωση εμβολιασμού και Μάσκα).
Για τα παιδιά που δεν έχουν ακόμη Δελτίο, για να τους επιτραπεί η είσοδος θα πρέπει να αφήσουμε λίστα στο φυλάκιο ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ οι νέοι αθλητές άνω των 13 ετών, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον παραπάνω προπονητή  και να του δώσουν  τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και έτος γέννησης) για να τους συμπεριλάβει στη Λίστα των Νέων αθλητών (χωρίς δελτίο) που θα καταθέσει στο φύλακα για να τους επιτραπεί η είσοδος στο Κεντρικό.

  1. ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ.

Όποιος συνοδός θέλει να περάσει στον περιμετρικά του Σταδίου χώρο για περπάτημα ή και τρέξιμο θα πρέπει να κάνει ΚΡΑΤΗΣΗ θέσης για την ώρα που θέλει μπαίνοντας στο παρακάτω λινκ:
https://booking.open1.eu/kaftanzoglio/perimetros_kentrikou_stadiou

 

Από την επόμενη εβδομάδα (ΔΕΥΤΕΡΑ 6.9.21) οι ημέρες προπονήσεων για τις Ακαδημίες θα είναι ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και οι ώρες έναρξης θα ανακοινωθούν το Σάββατο (ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών που θα δηλώσουν σε κάθε ωράριο).

Επίσης για τους άνω των 13 ετών θα ανακοινωθεί πρόγραμμα των προπονητών (κυρίως για τα νέα παιδιά) οι παλαιοί αθλητές συνεννοούνται με τους προπονητές τους στην προπόνηση.

print

Written by