ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2022

Αργά αλλά σταθερά βαδίζουμε προς  την κανονικότητα. Τα βήματά μας είναι συνετά και προσαρμοσμένα στο ρυθμό που κινούνται τα οικονομικά του συλλόγου.

Είναι μικρά σε μήκος για να εξασφαλίσουν μιαν ομαλή πορεία και η συχνότητά τους είναι επίσης μικρή για να συμβαδίζουμε με το ρυθμό ανάπτυξης του συλλόγου.

Για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του ο σύλλογος εφαρμόζουμε το χρυσό κανόνα της οικονομίας. Περιορίζουμε τα έξοδα στα απαραίτητα και προσπαθούμε να αυξήσουμε τα έσοδα με πρώτο στόχο να καλύψουμε τα έξοδα.

Δυστυχώς η βοήθεια από την Ομοσπονδία είναι -ανάξια λόγου- (200 ευρώ το μήνα), με καθυστέρηση 14 μηνών!  και αυτά γιατί είμαστε στους πρώτους 100 συλλόγους του ΣΕΓΑΣ! (Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 200 ευρώ, όταν θα έρθουν μετά από 14 μήνες και αν θα έρθουν;)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 2022 – ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Καλούμε τους απανταχού φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να μας φέρουν την επαγγελματική τους κάρτα, την οποία θα περάσουμε στα Ημερολόγια –έναντι 50 ευρώ– για να διαφημίσουμε την επιχείρησή σας αλλά –ΚΥΡΙΩΣ- για να βοηθήσετε το σύλλογο.

Οι επαγγελματικές κάρτες μπορούν να παραδίνονται στους προπονητές του συλλόγου ή και να αποστέλλονται ηλεκτρονικά, σκαναρισμένες ως φωτογραφία (σε μορφή jpeg), στην ηλεκτρονική διέυθυνση του συλλόγου fotkatsi@phed.auth.gr

Σημ. Βάλαμε ως “χαρακτηριστική εικόνα” την κάρτα “Τέντες  Αποστόλου”, γιατί ήταν η πρώτη προσφορά για το 2022. Ευχαριστούμε όλους όσους σκέφτονται να βοηθήσουν το σύλλογο (μέ κάρτα ή και χωρίς κάρτα)!

ΧΟΡΗΓΟΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 2022

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΚΑΡΤΑΠΟΣΟΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣΤΕΝΤΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ50
ΠΑΤΟΥΣΗΣ ΡΙΖΟΣΟΥΖΕΡΙ-ΤΑΒΕΡΝΑ
"Η ΑΜΠΕΛΟΣ"
50
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΦΙΛΙΠΠΟΣΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ50
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ΠΑΣΣΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ - ΚΑΦΕΔΕΣ

100 + ΚΥΡΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ50
ΑΦΟΙ
ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ
NEFELI GARDEN RESTAURANT
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


50
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
(ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.)
100
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.
50
ΚΑΟΚΚΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ


50
print

Written by