ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 – POINT SYSTEM ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Ο σύλλογος από πολύ νωρίς προσπαθεί να περάσει στους «μπόμπιρες» και τις “μπομπιρούλες”τρόπους σκέψης και επιθυμητής συμπεριφοράς. Κανένας δε γεννήθηκε γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνει ή ποιά είναι η επιθυμητή συμπεριφορά σε κάθε παρουσιαζόμενη ευκαιρία, τόσο στον αθλητισμό όσο και στη ζωή.

Όλη αυτή την προσπάθεια του να μάθουν τα παιδιά ¨την επιθυμητή συμπεριφορά” που χαρακτηρίζει τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ με δύο λόγια την ονομάζουμε “Point System”.

Και επειδή οι παλαιοί επισκέπτες της σελίδας μας γνωρίζουν καλά το σύστημα, θα τους παραπέμψω τους νέους επισκέπτες της σελίδας μας σε κάποια από τις αναφορές που εν συντομία εξηγεί το «τι εστί Point System”.

Επίσης οι νέοι επισκέπτες διαβάστε το: Γεια σου, με λένε Κωστάκη …  ΤΟ “POINT SYSTEM” : ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ & Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ

Οι νικητές του «Point System» και των παρουσιών θα βραβεύονται κάθε μήνα.

Για το μήνα Σεπτέμβριο 2022 αν και υπήρχε ακανόνιστη προσέλευση αρκετών παιδιών βραβεύτηκαν τόσο οι νικητές του Point System όσο και οι νικητές με τις περισσότερες παρουσίες. (Τα ονόματα των νικητών στις διπλανές εικόνες).

Όλα τα παιδιά μπορούν να είναι οι νικητές, αρκεί να προσπαθήσουν και να βελτιώνονται σε οτιδήποτε (από τρόπο συμπεριφοράς, μέχρι και … επιδόσεις.
Δεν χρειάζεται να είσαι ο πρώτος για να πάρεις το πολυπόθητο αυτοκολλητάκι που οδηγεί στη νίκη, απλά να είσαι ο εαυτός σου και να αρπάζεις την κάθε παρουσιαζόμενη ευκαιρία. Προσέχω στα όσα οι προπονητές τονίζουν και οδηγούν στην επιβράβευση.
Παιδιά, προσπαθήστε και θα είστε εσείς οι νικητές που θα βραβευτούν τον επόμενο μήνα.

ΜΠΡΑΒΟ σε όλους και ιδιαίτερα στους νικητές.

Οι βραβεύσεις … έγιναν τη Δευτέρα 3.10.22

(Παρακάτω οι φωτογραφίες των νικητών στα διάφορα γκρουπ).

print

Written by