ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ (1-31.10.2022) – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Με παράβολο 20 ευρώ για κάθε μεταγραφή, θα γίνουν και φέτος οι μεταγραφές περιόδου 2022-23
Οι μικροί σε ηλικία αθλητές (μικρότεροι των 15 ετών) μπορούν να αλλάξουν σύλλογο χωρίς να ρωτήσουν τον παλιό τους σύλλογο. Συνεννοούνται μόνον με τον σύλλογο στον οποίο θέλουν να μεταγραφούν.
Για τους μεγαλύτερους αθλητές υπάρχουν προϋποθέσεις, που μπορείτε να βρείτε στον Κανονισμό που ακολουθεί.

Υπάρχουν κανονισμοί μετεγγραφών του ΣΕΓΑΣ, που διέπουν τις μετακινήσεις των αθλητών από σύλλογο σε σύλλογο (παραμένουν οι ίδιοι με τους περσινούς) και τους οποίους μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.  KANONISMOS_METAGRAFWN  2021-2022:  

ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Όπως πιθανά θα διαβάσατε στον κανονισμό μετεγγραφών (παραπάνω) για κάθε κατηγορία αθλητών υπάρχει περιορισμένος αριθμός αθλητών, που μπορεί να πάρει κάποιος σύλλογος σε κάθε κατηγορία. Γι’ αυτό, εφόσον θέλετε να έρθετε στο σύλλογό μας, ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ  έγκαιρα για να μπορούμε να ρυθμίσουμε τα διαδικαστικά ώστε όλοι να τακτοποιηθούν. Ενημερώσετε τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ (τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Κατσίκα Φώτη) είτε προσωπικά, είτε μέσω των προπονητών, είτε μέσω e-mail (fotkatsi@phed.auth.gr)  και δηλώσετε την επιθυμία σας να μεταγραφείτε στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκετε θα πρέπει να φέρετε και  τα απαραίτητα έγγραφα για την ολοκλήρωση της  μεταγραφής (τα οποία θα μάθετε από τον Τ.Δ. κ. Κατσίκα).  Ανάλογα με την ηλικία και την περίπτωση ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα πράξει τα δέοντα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Προσοχή: Οι αθλητές που έρχονται με μεταγραφή στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ ακολουθούν τα όσα ο Εσωτερικός Κανονισμός ορίζει, ως προς τις υποχρεώσεις των αθλητών  προς το σύλλογο. (Άρθρο 21)  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ 23.3.22

 

ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ   (ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ  δεν επιθυμεί να έχει στις τάξεις του αθλητές που δεν νιώθουν μέλη της “Οικογένειας του ΡΗΓΑ”. Θέλουμε όλοι οι αθλητές μας να νιώθουν ότι αποτελούν μέλη της οικογένειας και οι σχέσεις φροντίδας, αγάπης και σεβασμού να είναι αμφίδρομες.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν εγκλωβίζει αθλητές που επιθυμούν να μετακινηθούν σε άλλο σύλλογο (αναμένεται και ο αθλητής να μην έχει εκκρεμότητες με το σύλλογο).

Οι αθλητές (κάτω των 15 ετών), που είναι σε ηλικία που μπορούν να φύγουν χωρίς να ρωτήσουν (βλέπετε Κανονισμό), συνεννοούνται αποκλειστικά με το σύλλογο στον οποίο επιθυμούν να μεταγραφούν. Οι τρόποι καλής συμπεριφοράς και σεβασμού στην προσφορά του συλλόγου, επιβάλουν και σε αυτούς τους αθλητές -που μπορούν να φύγουν χωρίς να ρωτήσουν- να είναι τακτοποιημένοι οικονομικά με το σύλλογο.

Αθλητής (άνω των 15 ετών) εφόσον για να φύγει χρειάζεται τη συγκατάθεση του συλλόγου, θα πρέπει  να  το ζητήσει εγγράφως  έγκαιρα (βλέπετε παρακάτω):
Θα πρέπει να υποβάλει Αίτημα μεταγραφής, (για τους κάτω των 18 ετών υπογράφει ο γονέας ή ο κηδεμόνας του αθλητή),  αναφέροντας και το όνομα του συλλόγου στον οποίον επιθυμεί να μεταγραφεί.
Επίσης, θα πρέπει να συνεννοηθεί με το σύλλογο -στον οποίο θέλει να πάει- για να στείλει (ο σύλλογος) έγγραφο εκδήλωσης ενδιαφέροντος (ότι πράγματι δέχεται τον αθλητή), διότι στο έγγραφο της συγκατάθεσης της μεταγραφής, το οποίο θα παραχωρήσει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ, πρέπει να αναφέρεται υποχρεωτικά και ο σύλλογος στον οποίο παραχωρείται ο κάθε αθλητής.

 

ΕΓΓΡΑΦΑ “ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ”

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ  καλεί τους ενδιαφερόμενους να μεταγραφούν και που εμπίπτουν στις κατηγορίες που μεταγράφονται με τη συγκατάθεση του συλλόγου … «η οποία θα προκύπτει από επισυναπτόμενο πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου και στο οποίο θα αναφέρεται το σωματείο στο οποίο θα μεταγραφεί»:

Να ενημερώσουν το σύλλογο  στον οποίον επιθυμούν να μεταγραφούν, να στείλει έγγραφο «εκδήλωσης ενδιαφέροντος» προς τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ για τη μεταγραφή του αθλητή.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα δέχεται αιτήσεις αθλητών και Δηλώσεις «εκδήλωσης ενδιαφέροντος» συλλόγων μέχρι και τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, ώστε στη συνέχεια να συνεδριάσει το Δ.Σ. –εκτάκτως- και να καταγραφεί στο πρακτικό η οποιαδήποτε σχετική απόφαση, την οποία θα στείλουμε στους ενδιαφερόμενους για να την επισυνάψουν στα δικαιολογητικά της μεταγραφής.

Το πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, στο οποίο θα αναφέρεται το σωματείο στο οποίο θα μεταγραφεί ο κάθε αθλητής, θα σταλεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους μετά το έκτακτο Δ.Σ., δηλαδή μετά τις 24 Οκτωβρίου.

print

Written by