ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και ΑΓΙΑΣΜΟΣ – ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ:
Την Τετάρτη 19.10.22 στις 19:00 μέχρι 19:30 θα γίνει στην αίθουσα του άλματος επί κοντώ στο ΚΛΕΙΣΤΟ (κτήριο Κ-3), ο καθιερωμένος ετήσιος ΑΓΙΑΣΜΟΣ εν όψει της καινούριας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Στον ΑΓΙΑΣΜΟ συμμετέχουν ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. Διοικητικοί, προπονητές, αθλητές, φίλοι και φυσικά ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ και επιθυμητή η παρουσία και ΟΛΩΝ των γονέων και κηδεμόνων των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ:

Τετάρτη 19.10.22 στις 19:30 μέχρι 20:00. Στον ίδιο χώρο του ΑΓΙΑΣΜΟΥ (θα φύγουν τα παιδιά με τους προπονητές τους για προπόνηση και θα μείνουν οι γονείς & κηδεμόνες στη συγκέντρωση).

Είναι επιβεβλημένη η παρουσία κυρίως των ΝΕΩΝ γονέων & κηδεμόνων στο σύλλογο για να ακούσουν και να μάθουν τα βασικά της συνεργασίας ΣΥΛΛΟΓΟΥ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, αλλά και να ρωτήσουν ή να προτείνουν οτιδήποτε σχετικό με τη λειτουργία της «οικογένειας» στην οποία εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

Επιθυμητή η παρουσία και των παλιών γονέων & κηδεμόνων στο σύλλογο τουλάχιστον όσων εκείνη την ώρα βρίσκονται στο χώρο του Σταδίου αφού συνοδεύουν τα παιδιά τους στην προπόνηση (κυρίως τα μικρά των Ακαδημιών).

Θα μας στενοχωρήσει να δούμε γονείς και κηδεμόνες των παιδιών του συλλόγου να πίνουν τον καφέ τους στο κυλικείο ή και να περπατούν περιμετρικά του σταδίου και να μη διαθέσουν 20-30 λεπτά για να έρθουν στη συγκέντρωση, την μόνη ημέρα που ζητάμε την παρουσία τους, για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.

Ακόμη και αν εκείνη την ημέρα δεν έρθει στην προπόνηση το παιδί, θα ήταν υπέροχο να έρθουν οι γονείς και κηδεμόνες τόσο στον Αγιασμό όσο κυρίως και στη συγκέντρωση. (Η συγκέντρωση των γονέων θα αρχίσει περίπου στις 19:30).

Η παρουσία των γονέων & κηδεμόνων στις συγκεντρώσεις, τις λιγοστές φορές που θα τους ζητηθεί – για το καλό των παιδιών μας- εκλαμβάνεται ως δείγμα καλής συνεργασίας για τους ανθρώπους που λειτουργούν το σύλλογο.

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι δεν είναι επιχειρήσεις, δεν αποσκοπούν στο κέρδος ή σε άλλα προσωπικά οφέλη όσων λειτουργούν το σύλλογο. Ο Σύλλογος είναι «οικογένεια» που σκοπό έχει να μάθει στα παιδιά «όλα εκείνα»  που ίσως θα καθορίσουν την «ΠΑΙΔΕΙΑ» και την ποιότητα στην αυριανή τους ζωή.

Ο κάθε γονέας έχει την ευκαιρία να φέρει το παιδί του στο σύλλογο γιατί κάποιοι άλλοι γονείς και κηδεμόνες φροντίζουν να λειτουργεί ο σύλλογος (για τα δικά τους παιδιά αλλά και για τα παιδιά όλου του κόσμου).

Οι άλλοι γονείς και κηδεμόνες δεν έχουν καμία υποχρέωση έναντι αυτών που προσφέρουν; Ούτε καν την παρουσία τους σε κάποια συγκέντρωση; Θα μας λυπήσει αν μάθουμε ότι για κάποιους γονείς ο σύλλογος είναι χώρος παρκαρίσματος του παιδιού για μερικές ώρες την εβδομάδα. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ δεν είμαστε χώρος παρκαρίσματος, βλέπουμε το κάθε παιδί και «δικό μας» και θέλουμε να βλέπουμε ότι εκτιμάται και αναγνωρίζεται η προσπάθειά μας.

Ο  σύλλογος στον οποίο εμπιστεύεστε τα παιδιά σας διοικείται από 9μελές Δ.Σ. που απαρτίζεται από γονείς και κηδεμόνες που έφεραν τα παιδιά τους στο σύλλογο πριν από εσάς και θέλησαν να βοηθήσουν στη λειτουργία του αλλά και να καθορίζουν τη φιλοσοφία του και τον τρόπο λειτουργίας του.

ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ αυτών που προσφέρουν στους Ερασιτεχνικούς συλλόγους δεν θα υπήρχαν σύλλογοι,  δεν θα υπήρχε το Κύτταρο του αθλητισμού να προσφέρει στέγη στην αθλούμενη νεολαία μας.

Με την ευκαιρία ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους γονείς και κηδεμόνες που βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια και βοηθούν στη λειτουργία του συλλόγου μεταφέροντας τη σκυτάλη ο ένας στον επόμενο.

ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

ΤΙΜΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ

ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ «ΜΑΣ»

print

Written by