ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΙΑ ΣΙΣΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πριν 15 χρόνια αισθανθήκαμε την ανάγκη να Τονίσουμε τη συμβολή των 4 υπαλλήλων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και γράψαμε το «ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ». Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ακόμη και σήμερα το μικρό μας σημείωμα βρίσκεται κρεμασμένο στο γραφείο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.

Με την πάροδο των ετών οι (4) «σωματοφύλακες» έγιναν 3 και στη συνέχεια 2,  με την αποχώρηση του ζεύγους Κιάφα (Δημήτρης Κιάφας και Ευλαμπία Πουτσίκη-Κιάφα).

Βαρύ το φορτίο για τις δύο εναπομείνασες κ. Λία Σίσκου και Αθηνά Κουρτίδου. Για χρόνια ολόκληρα οι δύο τους κατάφεραν να  κρατήσουν σε ισορροπία το «καράβι» και το οδηγούσαν στη ρότα που αποφάσιζε το εκάστοτε Δ.Σ. χωρίς απώλειες, παρά τις όποιες φουρτούνες.

ΚΑΙ Η ΛΙΑ ΣΙΣΚΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ – ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ

Δύσκολα μπορεί να φανταστεί το δέσιμο των δύο τελευταίων στυλοβατών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ της Λίας και της Αθηνάς. Για χρόνια τώρα καθημερινά μαζί, σε αγώνες και ώρες γραφείου καθισμένες δίπλα δίπλα η μία να συμπληρώνει την άλλη και οι δύο μαζί να κρατούν τα “πανιά του καραβιού” για ομαλές πλεύσεις.

Φεύγει και η Λία! Χαμογελαστή, υπεύθυνη, καλοσυνάτη, ευγενική με τον ωραίο της γραφικό χαρακτήρα και  τόσα άλλα χαρίσματα που την έκαναν αγαπητή σε όλους.

Αν το «πάρουμε αλλιώς» και πούμε ότι ήρθε ο καιρός να ξεκουραστεί λίγο και να κοιτάξει και την υγεία της ίσως να χαρούμε με τη χαρά της.

Αν όμως το δούμε αλλιώς, ότι μπαίνοντας στο γραφείο στη γωνία δεν θα δούμε τη Λία και όλα τα βάρη θα πέσουν στην Αθηνά τότε σίγουρα η Αθηνά χρειάζεται ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Είναι τόσα χρόνια μαζί· τις θυμάμαι …  σε τόσα διαφορετικά γραφεία πριν εγκατασταθούν ξανά στο Καυτανζόγλειο και δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε μια μέρα που να μην είναι μαζί.

Αθηνά μου, αναγκαστικά θα το δούμε από την καλή πλευρά της Λίας και θα της ευχηθούμε με όλη την καρδιά μας «καλή συνταξιοδότηση» και καλά αποτελέσματα στα θέματα της υγείας με τα οποία επιτέλους θα ασχοληθεί.

Σε σένα θα ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και γρήγορα να έρθει κάποιος που να μοιραστεί μαζί σου τα βάρη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ. Μην ανησυχείς έχεις καλό καπετάνιο  στο τιμόνι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ που σας νιάζεται, αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε.

ΣΤΟ ΚΑΛΟ κ. Σίσκου – ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΣΗ

 Σας ευχαριστούμε για τα όσα προσφέρατε στον Κλασικό Αθλητισμό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνον.

Σας ευχαριστούμε γιατί με τον υπέροχο χαρακτήρα σας λειτουργούσατε ως κυματοθραύστης στα όσα κύματα ερχόντουσαν κατά καιρούς στο οικοδόμημα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και δεν ήταν λίγα.

Η φωτογραφία από την ημερίδα Κλειστού 28.1.23 στους Αμπελόκηπους, όπου βρέθηκαν ξανά μαζί οι τρείς από τους 4 στυλοβάτες της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ (από αριστερά) κ. Κουρτίδου Αθηνά, κ. Λία Σίσκου και κ. Πουτσίκη –Κιάφα Ευλαμπία.

print

Written by