ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ – 4ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟ ΜΙΤΙΝΓΚ – ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ Γ. ΠΑΝΤΟΥ

Πολύ καλά τα πήγαν οι δύο αθλητές μας ΣΑΛΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΗΚΟΣ και ΤΣΑΤΙΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, 80μ. που αγωνίστηκαν στο υπέροχο από όλες τις απόψεις Μίτινγκ που διοργάνωσε Ο Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ & Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ στη μνήμη του Γ. ΠΑΝΤΟΥ.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια για την τόσο προσεγμένη από όλες τις απόψεις διοργάνωση.

ΣΑΛΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΗΚΟΣ, 7.47 (+3.9) Με δύσκολες συνθήκες λόγω του έντονου αέρα (σχεδόν όλα τα άλματα έγιναν με ευνοϊκό αέρα πάνω από το επιτρεπτό όριο των 2μ.), ο Βασίλης κατάφερε να κάνει 4 έγκυρα άλματα !!! 7.41, 7.46, 7.20, Α, Α, 7.47. Μολονότι στον αγώνα ήταν 12 με καλύτερο ρεκόρ από τον Βασίλη Έλληνες και ξένοι, ο κούκλος! Πέρασε στην οκτάδα με 7.46 και στο 6ο άλμα πέτυχε και 7.47.

 ΤΣΑΤΙΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ 80Μ, 10.79 (+0,9). Η Θεοδώρα έτρεξε στην πρώτη σειρά με τις καλύτερες αθλήτριες από τις 28 που συμμετείχαν. Τερμάτισε στην 7η θέση κυρίως λόγω κακής εκκίνησης αλλά στο σύνολο ήταν 8η με τον υπέροχο χρόνο -για αρχή- των 10.79 (+0.9) που είναι καλύτερος από το όριο των Πανελληνίων 10.84. Τη Θεοδώρα συνόδευαν 5 από τα 7 αδέλφια της και ο Πατέρας.  Ε! με τέτοια κερκίδα και εγώ ρεκόρ θα έκανα, Θεοδώρα.
Με την ευκαιρία να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση στο 8ο παιδί της οικογένειας και στη μητέρα που εδώ και 20 μέρες -από τη γέννα- ταλαιπωρούνται στο Νοσοκομείο.

ΝΑΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 80Μ. Τελικά ο Χρήστος δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους αφού ένιωσε μία ενόχληση στο πόδι. Μπαμπάς και γιός χάρηκαν τους αγώνες και έζησαν όλη τη διαδικασία από τη μετάβαση, τις δηλώσεις το ζέσταμα αλλά και ως θεατές ενεθάρρυναν τους συναθλητές τους και γενικά χάρηκαν και τους αγώνες όλων των αθλητών.

Results Alexandrino

print

Written by