ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΤΟΣΙΔΗ – ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Στον καταπληκτικό κήπο της οικογένειας του Λάζαρου Τοσίδη, στο Φράγμα της Θέρμης, διαγωνίστηκαν στο ψήσιμο και στο φαγητό αθλητές και προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ υπό την εποπτεία του Γενικού Αρχηγού του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Σταύρου Καρματζόγλου και της Ειδικού Γραμματέως κ. Νάνσυ Παναγιωτίδου.

Το χώρο και τα κρεατικά έλεγξε και ενέκρινε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κατσίκας  Φ. που επισκέφτηκε το χώρο και πέρασε ένα υπέροχο πρωϊνό νωρίτερα 11:30 – 12:45,  λόγω προκαθορισμένων υποχρεώσεων.

Η ευχάριστη παρέα, έψησε, ετοίμασε τα διάφορα, αγωνίστηκαν στο ποιος θα φάει περισσότερο (απόντος του Βασίλη Σαλώνη πιστεύω να κέρδισε ο Θεοφάνης Μπέλος).

Στη συνέχεια τραγούδησαν με τη συνοδεία δύο μουσικών οργάνων Τοσίδης, Γκοτζαμάνη, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και κλείσανε με υπέροχα γλυκά.

Συγχαρητήρια για την εκδήλωση και ευχαριστούμε την Οικογένεια Τοσίδη από Γιαγιά και παππού, κ. Λάζαρο και κ. Στέλλα μέχρι και Μαγδαληνή και Μάνο, που ούτε στιγμή δε σταμάτησαν να γυμνάζονται (πατίνι, τραμπολίνο, κούνιες και … φαγητό).
Στο τέλος τηρήθηκαν τα δέοντα και κάποιοι βοήθησαν και στο … καθάρισμα! ΕΥΓΕ!

Οι φωτογραφίες από το υπέροχο BBQ και την καταπληκτική παρέα.

 

print

Written by