ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ KIDS’ ATHLETICS  26.5.24 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ Σ.Ε.Φ.Α.Α. ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ

ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΝ ΟΛΟΙ – ΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.

Μπράβο σε όλους, από τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες αθλητές, τους συνοδούς προπονητές αλλά και όλους όσους συνόδευαν τα παιδιά τους (λόγω μικρής ηλικίας των αθλητών).

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΥΤΩΡΙΟ «ΑΔΩΝΙΣ» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ για την ωραία διοργάνωση, κατάλληλα δομημένη, προσαρμοσμένη στις ηλικίες των παιδιών και με ουσία.

Μπράβο στους αθλητές που από ότι φάνηκε το χάρηκαν κάτι που ήταν και το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.

Μπράβο στους συνοδούς προπονητές -που κατάφεραν το ακατόρθωτο – να τιθασεύσουν- ακόμη και τον Γιαννάκη! και τον Κωστάκη! … και να στρέψουν την προσοχή τους στους «κανόνες» και το ζητούμενο του αγώνα … ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΝ.

Μπράβο στους γονείς και τους κηδεμόνες που άρπαξαν την ευκαιρία να προσφέρουν στα παιδιά τους μερικές Πατερο-ώρες και Μητερο-ώρες για να γνωρίσουν τον «αθλητισμό», να συναναστραφούν με συνομηλίκους, να ανταγωνιστούν για τη νίκη, να χαρούν τη συμμετοχή τους και να κάνουν φίλους.

Όλοι έφυγαν ΝΙΚΗΤΕΣ αφού το ζητούμενο ήταν η συμμετοχή και το βάπτισμα του πυρός στα συναισθήματα που ξεπηδούν από τον ανταγωνισμό και την προσπάθεια.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΥΤΩΡΙΟ «ΑΔΩΝΙΣ» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ «ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ» ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ.

print

Written by