ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ ΤΣΑΤΙΡΗ (8 ΠΑΙΔΙΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Με τρία ζευγάρια spikes για να τα χρησιμοποιούν όσα παιδιά δεν έχουν μας ήρθε στην προπόνηση ο κ. Εμμανουήλ Τσατίρης με μια χειρονομία απείρως μεγαλύτερη σε αξία από το ποσό που διέθεσε. Αγοράζοντας παπούτσια για τα παιδιά του πήρε και Περισσότερα . . .

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.6.24 ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ (POINT SYSTEM & ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ) – ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Δευτέρα 10.6.24 θα γίνουν οι τελευταίες βραβεύσεις της φετινής χρονιάς (Μαΐου-Ιουνίου). Συνηθίζουμε να τις κάνουμε λίγο πριν τη γιορτή λήξης  (ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12.6.24) γιατί μετά τη γιορτή πολλοί από τους αθλητές μας φεύγουν διακοπές. Οπότε, επιλέγουμε να Περισσότερα . . .

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2024

Χωρισμένοι στα δύο οι αγώνες λόγω των προβλημάτων του Καυτανζογλείου.  Τα ΔΡΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ & ΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΑΛΜΑΤΑ έγιναν στο Βοηθητικό Στάδιο ενώ τα ΚΑΘΕΤΑ ΑΛΜΑΤΑ (Ύψος & επί κοντώ) έγιναν στο Κεντρικό Στάδιο, με αποτέλεσμα να μην έχουμε πλήρη εικόνα Περισσότερα . . .

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – Κ14 3ο ΤΡΙΑΘΛΟ ΡΙΠΤΙΚΟ

Με προσεγμένο πρόγραμμα και γρήγορες διαδικασίες -λόγω και ζέστης- διεξήχθη το 3ο Τρίαθλο το Ριπτικό (60, Σφαίρα, Vortex). Από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ αγωνίστηκαν  7 αγόρια και 5 κορίτσια. Τα πλήρη αποτελέσματα θα τα περάσουμε ΕΔΩ APOTEL K14  aulhtvn as rigas Περισσότερα . . .