ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2024

Χωρισμένοι στα δύο οι αγώνες λόγω των προβλημάτων του Καυτανζογλείου.  Τα ΔΡΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ & ΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΑΛΜΑΤΑ έγιναν στο Βοηθητικό Στάδιο ενώ τα ΚΑΘΕΤΑ ΑΛΜΑΤΑ (Ύψος & επί κοντώ) έγιναν στο Κεντρικό Στάδιο, με αποτέλεσμα να μην έχουμε πλήρη εικόνα όλων των αγωνισμάτων.

Για μια ακόμη φορά οι αθλητές με χαμηλές επιδόσεις, που είτε δεν έχουν τα ΟΡΙΑ για τους Πανελλήνιους αγώνες είτε είναι κοντά σε αυτά, δεν έγιναν δεκτοί να αγωνιστούν! Με αυτό το σκεπτικό πού και πότε θα πιάσουν τα ΟΡΙΑ οι νέοι αθλητές; ….

Από τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεκτοί να αγωνιστούν έγιναν οι αθλητές:

Θεοδωρίδου Μαρκέλλα ήταν 2η στο επί κοντώ (Γ) με 3.50.

Ντούρος Ιωάννης ήταν 4ος με 4.85 9όσο και το ρεκόρ του), ενώ έχασε στις λεπτομέρειες τα 5.00μ. Μπράβο Γιάννη ήσουν υπέροχος.

Γκέκας Παναγιώτης, ο μικρός! (2007) της παρέας, ήταν και πάλι υπέροχος. Πέρασε το 4.10 (κατατάχτηκε 6ος) και μολονότι δεν πέρασε το επόμενο ύψος 4.40, που θα ήταν ρεκόρ του, έκανε πολύ ωραία άλματα με νέα κοντάρια στα οποία προσαρμόστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο επόμενος αγώνας το Πανελλήνιο Κ18 στην Πάτρα όπου ο Παναγιώτης θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί… Και σορτσάκι ασορτί με τη φανέλα βρήκε “το μοντελάκι”.

Γεωργιτσέλης Γεώργιος, ο μεγαλύτερος της παρέας πέρασε και πάλι το 3.80 και έχασε το 4.10 και αυτός στις λεπτομέρειες. Είναι καλά, γυμνάζεται και χαίρεται τη συμμετοχή του σε κάθε αγώνα που είναι και το ζητούμενο. Μπράβο Γιώργο συνέχισε να δείχνεις ότι ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και ο καθένας μπορεί να τον απολαμβάνει σε όποιο επίπεδο του επιτρέπουν τα προσόντα του και η ηλικία του.

Παπακωνσταντίνου Κυράννα (2007) ήταν Άκυρη στο αρχικό ύψος στο επί κοντώ. Κάποια μικρά αλλά ουσιώδη λαθάκια στην τοποθέτηση του κονταριού κρατούν την Κυράννα μακριά από έγκυρες προσπάθειες και βελτίωση της ατομικής της επίδοσης. Η Κυράννα επιμένει να προσπαθεί και είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει στους επόμενους αγώνες.

Τα αποτελέσματα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2024

Αποτελέσμτα 13α Χειμωνίδεια 2024

Μερικές φωτογραφίες από τους αγώνες. (Δυστυχώς δεν έχουμε άλλες φωτος …. από τους πιο όμορφους!!! Μαρκέλλα, Κυράννα …)

print

Written by