ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ ΤΣΑΤΙΡΗ (8 ΠΑΙΔΙΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Με τρία ζευγάρια spikes για να τα χρησιμοποιούν όσα παιδιά δεν έχουν μας ήρθε στην προπόνηση ο κ. Εμμανουήλ Τσατίρης με μια χειρονομία απείρως μεγαλύτερη σε αξία από το ποσό που διέθεσε. Αγοράζοντας παπούτσια για τα παιδιά του πήρε και τρία ζευγάρια ακόμη και τα έκανε δωρεά στο σύλλογο για να τα φορούν όσα παιδιά τους ταιριάζουν μέχρι να πάρουν δικά τους.

Ευχαριστούμε για τη σκέψη, την κίνηση και την πράξη, κάτι που κατά καιρούς και άλλοι γονείς το εφάρμοσαν με Ιατρικές μπάλες, λάστιχα προπονήσεων κ.α.

Οι προσφορές αυτές -οποιασδήποτε αξίας- δείχνουν ότι η προσπάθεια των μελών του Δ.Σ. και των προπονητών για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου δεν είναι μονόπλευρη. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά μας ώστε μέσα σε αυτή να ζήσουν τις χαρές και τα έντονα συναισθήματα του αθλητισμού που θα χαράξουν τη συμπεριφορά τους για τη μετέπειτα ενήλικη ζωή τους.

Κυρίες Κύριοι όσοι είστε κοντά στο σύλλογο, σας ευχαριστούμε.  Μόνοι μας λίγα θα μπορούσαμε να αντέξουμε…

print

Written by