ΔΡΟΣΕΡΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με τη θερμοκρασία να επιβάλει το κλείσιμο των σχολείων και την αναστολή των εξωτερικών εργασιών η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ τα είχε ΟΛΑ.

Αγώνες ομαδικούς, σε ζευγάρια γονέας παιδί, σκυταλοδρομίες, με φούσκες γεμάτες με νερό έτοιμες να σκάσουν και να δροσίσουν τον αγωνιζόμενο, διαγωνισμούς ζωγραφικής, διαγωνισμούς κατασκευών και ποίησης! τραγούδια, ύμνους, «μπουγέλα», βραβεία (απονομές στους νικητές), μέχρι και … Παγωτάκια (περιμέναμε δύο ώρες να έρθει η σειρά των παγωτών που τα γευτήκαμε ΟΛΟΙ.

Για μια ακόμη φορά, όσοι κοπίασαν είδαν το έργο τους να ανθίζει και την επιτυχία της εκδήλωσης να καθρεφτίζεται στα πρόσωπα τόσο των μικρών μας αθλητών όσο και των γονέων και κηδεμόνων τους.

Συγχαρητήρια στους εμπνευστές αλλά και σε όσους έβαλαν το χεράκι τους οι σκέψεις να γίνουν πράξεις και έργα και δεν ήταν λίγοι. Προπονητές, φίλοι του συλλόγου που ταξίδεψαν από τα Γιαννιτσά για να βοηθήσουν, εθελοντές γονείς και κηδεμόνες ΟΛΟΙ βοήθησαν για να χαρούμε ΟΛΟΙ μικροί και μεγάλοι την υπέροχη αυτή γιορτή.

Περισσότερα λόγια … από τις φωτογραφίες που όλες έχουν τα εξής κοινά χαρακτηριστικά. Δείχνουν χαρούμενα πρόσωπα, σε κάποιες περιπτώσεις με κορμιά βρεγμένα μέχρι το κόκκαλο (για να αντιμετωπίσουμε τον καύσωνα) και συμμετοχή μικρών και μεγάλων. Ιδιαίτερα στα νεροπίστολα με το ζόρι κρατιόταν οι γονείς για να αρχίσουν τα μπουγελώματα.

Με τραγούδια και ευχές για ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ έκλεισε η γιορτή γύρω από το καραβάκι που με μαεστρία κατασκεύασαν οι διοργανωτές και μάλιστα φέρνοντας και την παραλία στα πόδια μας δύο μπλε (στο χρώμα της θάλασσας) υφασμάτινες λωρίδες, που κουνούσαν τα παιδιά ήταν τα κύματα που δρόσιζαν μικρούς και μεγάλους και βοηθούσαν το καραβάκι να πλέει και τα παιδιά να ζουν ανεπανάληπτες στιγμές.

Είναι σίγουρο ότι οι διάφορες φάσεις της γιορτής θα χαραχτούν στη μνήμη τους, ως ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ για την ηλικιακή κατηγορία που βρίσκονται και με τα μάτια της οποίας το κάθε παιδί «ΕΙΔΕ και ΒΙΩΣΕ» την εκδήλωση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-Αγώνες Λήξης Ακαδημιών 12-6-24β

 ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Για όσα παιδιά θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ το τέλος ΙΟΥΝΙΟΥ (μέχρι και την Παρασκευή 28/6/24, με ώρα έναρξης τις 19:00 για όλα τα γκρουπ λόγω της ζέστης αλλά και λόγω της αποχώρησης αρκετών παιδιών για τις διακοπές του καλοκαιριού.

Η ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ

ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΤΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ!       ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ κ. ΚΟΣΜΑ!

ΔΙΑΦΟΡΑ

 

ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

  

 

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ  ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  -ΑΓΩΝΕΣ

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

print

Written by