ΞΑΝΑ 4.50 – 2ος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΕΚΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ Κ18

Με 4.50 στο επί κοντώ, επίδοση που αποτελεί ισοφάριση του ατομικού του ρεκόρ, ο Παναγιώτης Γκέκας κατατάχτηκε 2ος αφού  το 4.50 το πέρασε με την 3η προσπάθεια ενώ ο νικητής Γεώργιος Στρατίκης το πέρασε με τη 2η. Ήταν η σειρά του Παναγιώτη να χάσει στις προσπάθειες αφού στον προηγούμενο αγώνα που ήταν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 ο Παναγιώτης κέρδισε το Χάλκινο  μετάλλιο από τον Χριστόφορο Λιτσαρδόπουλο επίσης στις προσπάθειες. Έτσι είναι ο αθλητισμός και ο ευγενής ανταγωνισμός οδηγεί στη συνεχή βελτίωση.

Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Γκέκα (2007) και στον προπονητή του κ. Πατσουκάκη Δημήτρη, που από ότι φαίνεται βρήκε “το κουμπί” του Παναγιώτη και τον οδηγεί στα «μεγάλα σαλόνια».

Και πάλι μπράβο στους γονείς του Παναγιώτη Σταύρο και Αγγελική που είναι κοντά στην όλη προσπάθεια του παιδιού τους και καταφέρνουν συγχρόνως να παραμένουν διακριτικά «μακριά» χωρίς να εμπλέκονται στα τεχνικά και προπονητικά θέματα.

Ο Παναγιώτης παρέμεινε με την αποστολή στην Ελευθερούπολη για να στηρίξει τις προσπάθειες των συναθλητών του και θα γυρίσει με το Λεωφορείο της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ την Παρασκευή το πρωί.
Η Οικογένεια και ο προπονητής επιστρέφουν μαζί σήμερα Τετάρτη με ένα αυτοκίνητο, αφού το αυτοκίνητο (της οικογένειας) χρειάστηκε να πάει στο συνεργείο και θα το φέρει η Οδική Βοήθεια αύριο.

 

print

Written by