ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ – ΔΗΛΩΝΩ ΜΟΝΙΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ Το Δ.Σ Του ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με οριακή ΑΠΑΡΤΙΑ, λόγω του ότι το Δ.Σ. προέκυψε ξαφνικά, έγινε και το Δ.Σ. Αυγούστου. Βέβαια στεναχωρηθήκαμε που τα υπόλοιπα 4 μέλη έχασαν ένα τέτοιο Δ.Σ. αλλά το ότι ήταν σε διακοπές ή σε ευχάριστα συμβάντα μας κάνει να λυπούμαστε λιγότερο.

Δεν θα επεκταθώ να περιγράφω το πώς περάσαμε. Τι να πρωτο-πω, τι να πρωτο-περιγράψω, τα πάντα ήταν σε υπερθετικό βαθμό, υπέροχα.

  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ των οικοδεσποτών … και του πουλιού το γάλα,
  • από … προχθές ξεκίνησε το ψήσιμο ο Σταύρος με τη Νάνσυ!
  • ΔΙΑΘΕΣΗ όλοι ένας και ένας ο καθένας ανέβαζε ρυθμούς παρακινούμενος από τον διπλανό του!
  • ΚΕΦΙ,
  • ΧΟΡΟΣ,
  • ΤΡΑΓΟΥΔΙ … μέχρι την αλλαγή της ημέρας.

Και δεν έφταναν τα ποτά, τα κοψίδια κι οι χοροί, όλα αυτά κατέβαζαν ιδέες και οι προτάσεις έπεφταν σύννεφο.

  • να κάνουμε αυτό να κάνουμε καλύτερα,
  • και εκείνο,
  • ε! ας κάνουμε και το άλλο.

Οι Φωνές κλείσανε, τα ρούχα αλλάξανε από τον ιδρώτα, το φαγητό δεν είχε τελειωμό αφού η διάθεση για χορό και τραγούδι συντελούσε στο να μη χορταίνουμε. Ό,τι τρώγαμε μετά από ένα χορό εξαφανίζονταν και το φαγητό και το ποτό έπαιρνε ξανά σειρά … και ξανά. Μέχρι και τα φρούτα και το γλυκό, που κάποιοι δεν  δοκίμασαν (με δύο και τρία κομμάτια πώς να το δοκιμάσεις! ούτε στους γευστικούς κάλυκες δεν έφτανε)!

«Πάνω στη γλώσσα, αλλά και στο εσωτερικό των μάγουλων και στα χείλη, υπάρχουν πάρα πολλά κύτταρα, οι γευστικοί κάλυκες. Κάθε γευστικός κάλυκας εξειδικεύεται σε μία μόνο από τις πέντε γεύσεις. Ένας διαδεδομένος μύθος, αναθέτει κάθε γεύση σε διαφορετική περιοχή της γλώσσας».

Με την ευκαιρία έγινε και ανίχνευση των ξεχωριστών ικανοτήτων του καθενός. Κάποιοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους έδειξαν τα κρυφά τους χαρίσματα που ούτε οι ίδιοι ήξεραν ότι διαθέτουν.

Όλα ήταν υπέροχα, όλοι το χαρήκαμε και όσοι απουσίαζαν ξέρουμε ότι ήταν εκεί μαζί μας (γι’ αυτό τα κρασιά άδειαζαν τόσο γρήγορα)! Τα τηλέφωνα της κυρίας  Κατερίνας και του Κυρίου Κώστα κάλυψαν και όσους ήταν στο εξωτερικό, σε διακοπές, σε γάμους και παραλίες. – Ευχόμαστε Και εσείς να περάσατε καλά αλλά και εμείς περάσαμε υπέροχα.

Η νεολαία βολεύτηκε με βόλτα στην παραλία και με φωτιά στην άμμο μέχρις αργά.

Ο καθένας πήρε ότι επιθυμούσε η καρδιά του και έτσι όλοι μείναμε ευχαριστημένοι.

Το ρεζουμέ!

Μήπως για ανάλογα Δ.Σ. και τέτοια παρέα, κάποιοι από εμάς «σκιζόμαστε» να είμαστε υποψήφιοι κάθε δύο χρόνια για το Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ;

Προσωπικά πρέπει να το ομολογήσω. Από τώρα αρχίζω ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ για να είμαι στο Δ.Σ. και την επόμενη Διετία. Αν δε δεν εκλεγώ όλο και έχω τον τρόπο μου να μη λείπω από την παρέα, γι’ αυτό και εφευρέθηκε ο ρόλος του Τεχνικού Διευθυντή!!!

Όταν υπάρχει τέτοιο κλίμα στη διοίκηση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  είναι φυσικό και τα παιδιά μας να βιώνουν ανάλογα συναισθήματα και καταστάσεις.

Λειτουργούμε το σύλλογο για να περνούν ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, από τον 5χρονο αντάρτη που έρχεται να γνωρίσει το στίβο μέχρι και τον παιδαρά που ξεδιπλώνει τα προσόντα του για να χαρεί τον αθλητισμό (σε όποιο επίπεδο και αν τον κατατάσσουν τα προσόντα του).

Ευχαριστούμε την Οικογένεια του κ. Σταύρου και Αθανασίας (Νάνσυ) Καρματζόγλου για το υπέροχο αυτό βραδινό.

Μερικές φωτογραφίες από το ανεπανάληπτο γλέντι … και δε θέλουμε σχόλια…

Όποιος θέλει προσωπικές σχέσεις, εκεί που φέρνετε τα παιδιά σας και όχι σχέσεις απρόσωπου συλλόγου, δεν έχει παρά να έρθει κοντά στους γονείς και κηδεμόνες που απαρτίζουν τη ραχοκοκαλιά του συλλόγου ΑΣ ΡΗΓΑΣ και να γίνουν Ενεργά μέλη του συλλόγου.

print

Written by