ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ:  ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ  ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ 2 ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΣΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

ΔΙΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΓΝΩΜΑ – ΕΠΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΥΛΟΒΑΤΩΝ ΣΩΣΤΑ

Γονείς, κηδεμόνες, φίλοι του αθλητισμού, ας κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει να γίνει αλλά δεν γίνεται …

Στηριζόμενοι στο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, παίρνουμε την πρωτοβουλία να ζητήσουμε τη «ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ» (από τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ) για να συντηρήσουμε και να ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ τα (2) δύο στρώματα που βρίσκονται παρατημένα στο βοηθητικό στάδιο.

Αφού οι υπεύθυνοι Φορείς, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεν έχουν προσωπικό, ας κάνουμε εμείς τη δουλειά τους… το αποτέλεσμα μετράει.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ανεξαρτήτως συλλόγων (αφού τα στρώματα τα χρησιμοποιούν τα παιδιά όλων των  Συλλόγων), ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.

 

Α) ΦΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ  – ΤΕΤΑΡΤΗ 11/9/24 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00

ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ, ΑΠΛΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ. 

Φέρνουμε τα παιδιά στην προπόνηση και αντί για περπάτημα ή καφέ στο κυλικείο -ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ- διαλύουμε το ΣΤΡΩΜΑ και απλώνουμε τα 6-7 κομμάτια του στο χώρο για να στεγνώσουν. [Χρειάζονται τουλάχιστον 6-8 άτομα γιατί τα μεγάλα κομμάτια που είναι (5Χ2Χ0,8) με το νερό που θα έχουν από τις βροχές, θα είναι αρκετά βαριά]. Ελέγχουμε τις σχάρες αν είναι οι σωστές, στο ένα στρώμα το SPORTISSIMO (άσπρο) στη σχάρα του υπάρχουν κομμάτια που είναι από το στρώμα του ύψους γι’ αυτό και δεν κάθονται σωστά)!

Το Στάδιο, (με εντολή της Διοίκησης ο αρμόδιος υπάλληλος), θα πρέπει να ψάξει να βρει τα σωστά κομμάτια της σχάρας για το επί κοντώ και να τα βγάλει από τις αποθήκες του!

Β) ΦΑΣΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ – ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΥΛΟΒΑΤΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/9/24

Τα αφήνουμε (2) δύο ημέρες ανάποδα να στεγνώσουν (ελπίζουμε να μη μας βρέξει).

Στη συνέχεια, όσοι είμαστε εκεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/9/24 από τις 18:30 ξεκινάμε με τις ελαφριές δουλειές (τοποθέτηση σχάρας, μετρήσεις για τρύπες για τη στερέωση των βάσεων των στυλοβατών, τοποθέτηση στις τρύπες στο έδαφος κατάλληλα βύσματα Ούπα, κ.α.).

Στη συνέχεια (19:00), όταν θα έρθουν και οι γονείς του 2ου κύκλου των παιδιών, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τοποθετούμε τα μεγάλα κομμάτια των στρωμάτων επάνω στις σχάρες, ασφαλίζουμε τα κομμάτια μεταξύ τους, τοποθετούμε τις βάσεις των στυλοβατών και τους στυλοβάτες, τα σκεπάζουμε (αν έχουμε καλύμματα)! και τα παραδίδουμε στην αθλούμενη νεολαία έτοιμα για χρήση.

 

ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΜΕ ΤΟ «ΣΠΑΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ» ΤΕΤΑΡΤΗ 18/9/24, ώρα 19:00

Προς Τιμήν όσων θα βοηθήσουν αλλά και όσων θα ήθελαν να βοηθήσουν αλλά δεν ταίριαξε η ώρα, θα κάνουμε έναν αγώνα-επίδειξη επί κοντώ με αρχάρια παιδιά, τον οποίο θα προσκαλέσουμε να παρακολουθήσουν από κοντά οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών. Πιστεύουμε να πάρουμε την άδεια της Διοίκησης του Σταδίου για αυτή την «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» στους γονείς και κηδεμόνες που βοήθησαν (δηλαδή να τους επιτρέψουν να περάσουν -διακριτικά- στο βοηθητικό στο χώρο του επί κοντώ).

Με τιμή
Κατσίκας Φώτιος
Πρόεδρος ΑΣ ΡΗΓΑΣ

print

Written by