ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η Α΄ ΦΑΣΗ -ΤΟΥ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ- ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ 

«Με πολλούς δούλεψε και με λίγους φάε», έλεγαν και ξανάλεγαν οι μεγαλύτεροι από εμάς.  Η σοφία των λεχθέντων  αποδείχτηκε για ακόμη μία φορά. Μέσα σε 30 λεπτά είχαν γίνει όλα «φύλλο και φτερό».

Συγκινητική η προσέλευση ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ γονέων και κηδεμόνων, μελών του Δ.Σ. του συλλόγου αλλά και γονέων που δεν είχαν καμία σχέση με το σύλλογο, όπως και φίλων, αθλητών και αθλητριών του συλλόγου.

Με «χειρουργικές κινήσεις» τα τόσα χέρια, έβαλαν στην άκρη τους ορθοστάτες, άπλωσαν τα καλύμματα των στρωμάτων, αποσυναρμολόγησαν τα στρώματα και άπλωσαν τα  κομμάτια στο γύρω χώρο, για να στραγγίσουν και -αν δεν βρέξει- μέχρι την Παρασκευή, να στεγνώσουν.

Οι φωτογραφίες από την Α ΦΑΣΗ του εγχειρήματος που ακούει στο όνομα «στέγνωμα των στρωμάτων».

Την Παρασκευή θα γίνει η «Β΄ ΦΑΣΗ» της συναρμολόγησης των στρωμάτων, η τοποθέτηση του αντισπάικς, η τοποθέτηση «βυσμάτων ούπα»  στο έδαφος για τη βάση των στυλοβατών και η τοποθέτηση των στυλοβατών με τους ορθοστάτες και το σκέπασμα με ότι καλύμματα υπάρχουν!

Β΄ ΦΑΣΗ – ΕΠΑΝΑΤΟΤΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ – ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΥΛΟΒΑΤΩΝ


ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ
και θέλει να βοηθήσει στην τοποθέτηση των στρωμάτων (θα βάλουμε στη θέση τους τα κομμάτια που φαίνονται στις φωτογραφίες και θα τοποθετήσουμε και τους στυλοβάτες), δεν έχει παρά να έρθει ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/9/24 στις 18:15, με σημείο συνάντησης το τραπεζάκι εγγραφών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (απέναντι από το κυλικείο).  Ακόμη και μόνη η παρουσία σας, θα έχει ευεργετική επίδραση στο όλο εγχείρημα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όσους βοήθησαν, αλλά και όσους είχαν τη διάθεση να βοηθήσουν αλλά δεν πρόλαβαν γιατί … τελειώσαμε νωρίς.

print

Written by