ΦΟΡΜΕΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ “ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ” – ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑ

ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ.

Ενημερώνουμε γονείς και κηδεμόνες των αθλητών μας, κυρίως τους νέους στο σύλλογο, ότι ο σύλλογος διαθέτει ζεστές φόρμες Φούτερ χειμωνιάτικες. Οι φόρμες παραγγέλνονται κάποια στιγμή και όταν χρειαστεί γίνεται ξανά παραγγελία.

Τη στιγμή αυτή,
Σεπτέμβριος 2024, υπάρχουν φόρμες σχεδόν σε όλα τα μεγέθη, (είναι οι άσπρες -Μπλε που φορούν τα παιδιά της φωτογραφίας). Όταν θα αρχίσουν τα κρύα τότε πιθανά το μέγεθος για το παιδί σας ή για εσάς να έχει τελειώσει, τότε θα περιμένετε την νέα παραγγελία που δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει.

Όσοι λοιπόν δεν έχετε φόρμα με ωραία χρώματα και κουκούλα, ζεστή ό,τι πρέπει για το χειμώνα και θέλετε να την αποκτήσετε εόιτε για το παιδί σας είτε και για εσάς, τώρα που είναι νωρίς … είναι η ευκαιρία.

ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ”, μην περιμένετε να “πλακώσουν” τα κρύα για να προμηθευτείτε ζεστή και ωραία φόρμα, τότε ίσως δεν θα βρίσκετε στο νούμερό σας και … θα πρέπει να περιμένετε αρκετά.

Οι φόρμες αυτής της παραγγελίας τιμώνται 30 ευρώ για τους αθλητές και 32 ευρώ για τους γονείς και κηδεμόνες τόσο είναι το κόστος (όλα τα νούμερα),  οι επόμενες δεν ξέρουμε πότε θα τις έχουμε και πόσο θα κοστίζουν!

 

ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ  – SEFA TRANS  του κ. ΙΣΜΑΗΛ ΣΟΝΑΫ

Στην επόμενη παραγγελία θα αλλάξει και Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Ήδη ο κ. Καρματζόγλου, που φροντίζει για τον ιματισμό, έχει ετοιμάσει το λογότυπο του συλλόγου και του Νέου χορηγού (2024-2026) SEFA TRANS  του κ. ΙΣΜΑΗΛ ΣΟΝΑΫ, τόσο για τα νέα μπλουζάκια αλλά και τις φόρμες, οι οποίες όμως …  αργούν.

Υπέροχη επιλογή κ. Καρματζόγλου, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

print

Written by