ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ – ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ – ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ.

Δεν αξίζει να χαλιόμαστε άλλο … για όσους δεν κάνουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται.

Απλά  τους αγνοούμε …

Και πάλι εθελοντές γονείς και κηδεμόνες, που ενημερώθηκαν από τη σελίδα μας, έβγαλαν το φίδι από την τρύπα. Τα δύο στρώματα του επί κοντώ αφού στέγνωσαν για δύο ημέρες, Συναρμολογήθηκαν και σκεπάστηκαν με ό,τι βρήκαμε!

Η μη παρουσία Ηλεκτρολόγου του Σταδίου δεν μας επέτρεψε να τελειώσουμε τη δουλειά με τους στυλοβάτες αφού χρειάζεται να ανοίξουμε με τρυπάνι νέες τρύπες στήριξης των στυλοβατών.

Θα επιχειρήσουμε και Τρίτη ημέρα να τελειώσουμε με τους στυλοβάτες.
Θα «φορτωθούμε» στον κ. Καρματζόγλου Σταύρο να βρει και να φέρει φορητό τρυπάνι, θα αγοράσουμε βίδες και βύσματα ούπα, θα κάνουμε και αυτή τη δουλειά αν και είμαστε ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ!!!

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ  – ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟ – ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ

Με την ευκαιρία … στο Κεντρικό Στάδιο που έκλεισε (δεν ξέρουμε για πόσο) υπάρχουν τρία στρώματα, ένα καινούριο του επί κοντώ και δύο (2) στρώματα του ύψους.
Γιατί  αφού δεν θα χρησιμοποιηθούν -για μήνες- παραμένουν τα στρώματα έξω και δεν πάνε στις αποθήκες; Σε λίγο θα γεμίσουν χώματα και οι καιρικές συνθήκες θα τα περιποιηθούν κατάλληλα αφού  αρχίζουν οι βροχές και κανένας δεν νοιάζεται γι’ αυτά;
Μήπως γιατί είναι Δημόσια περιουσία και αν χαλάσουν θα ζητήσετε από την «κάθε Πολιτεία» να αγοράσει καινούρια βάζοντας μπροστά … το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ που εθελοντικά για χάρη των παιδιών -όλου του κόσμου- μοιράζονται τη δική μας τρέλα και πραγματικά ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. Ευχαριστούμε τους εθελοντές της φωτογραφίας αλλά και όσους βοήθησαν (γονείς και αθλητές) και την ώρα της φωτογραφίας είχαν φύγει.

print

Written by