Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ “OLYMPIC DAY RUN”

Η περιγραφή του Αγώνα από την κ. Σοφία:

«Στον σημερινό αγώνα περάσαμε όμορφα και το χαρήκαμε!

Πάντα υπάρχουν καλές και κακές παράμετροι σε κάθε τι που ζούμε. Eμείς επιλέγουμε να κρατήσουμε τις καλές! Αφήνουμε τον έντονο αέρα και κρατάμε τον υπέροχο ήλιο παρά τις προγνώσεις για βροχή. Αφήνουμε τις καθυστερήσεις στην εκκίνηση και άλλα θεματάκια και κρατάμε την μεγάλη προσέλευση και την υπέροχη παρέα μας!

Γέμισε ο τόπος όμορφα κόκκινα μπλουζάκια˙ Το γεγονός  ότι βλέπαμε ολόκληρες οικογένειες να έρχονται ντυμένες ασορτί, στα χρώματα του ΡΗΓΑ, τα έκανε ακόμη πιο όμορφα!

Σας στέλνω τις οικογενειακές φωτογραφίες, όσες προλάβαμε να τραβήξουμε, μαζί με τις φωτογραφίες της ευρύτερης οικογένειας του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ αλλά και με τους αθλητές μας «εν δράσει».

Πρέπει όλοι να το χαρήκαμε και κρατάμε τις όμορφες αναμνήσεις μαζί με το μετάλλιο, που για κάποιους μπόμπιρες -όπως ο Μάνος Τοσίδης- ήταν το 1ο τους!
Όταν ακούς αυτήν την διαπίστωση από το στόμα κάθε πιτσιρίκου ξέρεις ότι γίνεσαι κομμάτι μιας ιστορικής στιγμής! Κι έτσι είσαι για άλλη μια φορά ευγνώμων για όσα η ενασχόληση με τα παιδιά μπορεί να σου προσφέρει!

Σας στέλνω φωτογραφίες από τον σημερινό αγώνα.»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Εκπρόσωπος του Δ.Σ. που ομόρφυνε την εκδήλωση ο Αντιπρόεδρος κ. Δούναβης Κωνσταντίνος. Ευχαριστούμε για την εκπροσώπηση κ. … «Αλιάκμονα».

Δυναμική η παρουσία των προπονητών.
Εκτός από την κ. Σοφία που ως υπεύθυνη των ακαδημιών ρύθμιζε τα πάντα,  παρούσες η κ. Μαρία με την οικογένεια της καθώς και η κ. Στέλλα και ο κ. Λάζαρος, που μάλιστα έτρεξαν και στον αγώνα με τα παιδιά τους.
Ευχαριστούμε τους προπονητές μας για την υπέροχη αυτή εκδήλωση, που δεν θα είχε τη δομή που παρουσιάστηκε αν δεν το οργανώνατε με το δικό σας υπέροχο τρόπο.

print

Written by