Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΤΑΚΗΣ ΜΑΣ – «ΑΦΗΣΕ»

Φεύγουν σιγά σιγά και αθόρυβα οι Μεγάλοι Δάσκαλοι της Φυσικής Αγωγής, που γαλούχησαν πολλές γενιές Καθηγητών Φυσικής Αγωγής του χθες και του Σήμερα. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΤΑΚΗΣ στα 91 του χρόνια.
Αυτοί οι Μεγάλοι της προηγούμενης εποχής αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση για πολλές γενιές νεότερων γυμναστών, που με τη σειρά τους μεταφέρουν τη σκυτάλη στις επόμενες γενιές μέχρι να «χαθεί η σκυτάλη» ή να αλλάξουν οι ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ, τις οποίες τάχθηκαν να προστατεύουν και να υπηρετούν όσοι πιστεύουν σε Αυτές.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΤΑΚΗΣ μαζί με πολλούς ΑΛΛΟΥΣ [που Δίδαξαν στο νέο -ιδρυθέν (το 1969) Τμήμα του Α.Π.Θ. ως παράρτημα της τότε ΕΑΣΑ Αθηνών, με την επωνυμία ΕΑΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ], πήγε να συναντήσει τους Συναδέλφους του που έφυγαν νωρίς.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ  (αρκετοί ευτυχώς εν ζωή), με κατάθεση ψυχής έχτισαν την κυψέλη (της ΕΑΣΑ Θεσσαλονίκης, το μετέπειτα ΤΕΦΑΑ και τώρα ΣΕΦΑΑ, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), από την οποία χιλιάδες λειτουργοί της Φυσικής Αγωγής ξεκινούν την προσφορά τους στην Εκπαίδευση και τον Αθλητισμό.

Συλλυπητήρια στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (κ. Άννα, τα παιδιά του, Τηλέμαχο & Βάσω με τις οικογένειες τους, και όλους τους συγγενείς και φίλους της Οικογένειας).

Η ΚΗΔΕΙΑ σήμερα 30/9/27 ώρα 17:15 στα Κοιμητήρια ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Θέρμη.

print

Written by