Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2016.

Στο τέλος της γιορτής και μετά την ανταλλαγή των δώρων θα διατεθούν και τα ημερολόγια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2016, «έργο τέχνης» όπως προαναγγείλαμε. Μέσα στις 32 σελίδες του ημερολογίου θα γνωρίσετε το σύλλογο και τα παιδιά «μας».
Τα ημερολόγια κοστίζουν κάπου στα 2€ το ένα. Θα διατίθενται 5 €/τα δύο. Παραγγείλαμε 600 ημερολόγια.
Ενώ τα ημερολόγια γίνονται για την οικονομική ενίσχυση των συλλόγων, στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ το οικονομικό όφελος δε μας απασχολεί ιδιαίτερα, στην πραγματικότητα είναι ελάχιστο. Αυτό οφείλεται σε δύο λόγους. Πρώτος, γιατί χρεώνουμε τα ημερολόγια σχεδόν όσο κοστίζουν και δεύτερος, γιατί δεν «ξεσκιζόμαστε» να τα διαθέσουμε όλα.
Θα διαθέσουμε τα περισσότερα αν,  αντί να πάρετε ένα ημερολόγιο πάρετε δύο ή τέσσερα. Ε!  δώστε ένα και στον παππού ή τη θεία, καλό θα τους κάνετε!

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ  είναι ο καθρέφτης μας και η διαφήμισή μας.
Ο λόγος που συνεχίζουμε να βγάζουμε κάθε χρόνο το ημερολόγιο ακόμη και χωρίς οικονομικό όφελος, είναι διότι … «δουλεύουμε με μέλλον».
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να διαφημιστούμε ή να γνωρίσει κάποιος το σύλλογό μας, από το να ξεφυλλίσει το ημερολόγιο.  Μέσα από αυτό θα «δει», όποιος θέλει να «δει», ποιες είναι ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ τις οποίες επιλέξαμε να υπηρετούμε. Φροντίσαμε η κάθε σελίδα να φωνάζει και από ένα όνομα… 

Αγάπη, Φιλία, Οικογένεια, αλληλεγγύη, εντιμότητα, γενναιοδωρία, αξιοπρέπεια, σεβασμός, καλοσύνη, Εγκράτεια, Θάρρος, τόλμη, αυτογνωσία, υπομονή, αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, φιλαλήθεια, μελέτη, αξιολόγηση, περίσκεψη, γόνιμη περιέργεια, Δικαιοσύνη,  συνεργασία, αλτρουισμός, εργατικότητα, κοινωνική συνείδηση, πειθαρχία, ευνομία …

Τί είναι οι Αξίες;  Ορισμός:
Αξίες (συχνά πληθ.) = το ιδανικό, η ιδέα που καθορίζει τον τρόπο ζωής και σκέψης.
Καθετί που αναγνωρίζεται από ένα σύνολο ατόμων ως σημαντικό για τους ίδιους και αποτελεί μέτρο αξιολόγησης προσώπων, συμπεριφοράς, πραγμάτων κλπ.

print

Written by