ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ – ΤΕΤΑΡΤΗ 27.1.2016

Με απόφαση του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στην κοπή της πίτας που θα γίνει την Τετάρτη 27.1.2016 και ώρα 19:30 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (αίθουσα Τύπου), θα βραβευτούν:

1) ΑΘΛΗΤΕΣ : α)  Όσοι  κατατάχτηκαν στη (12άδα) σε πανελλήνιους αγώνες. β) 1η Θέση σε Διασυλλογικούς, γ) Ειδικές διακρίσεις.

α) Στυλιανού Νίκανδρος (3ος Α), Θεοδωρίδου Μαρκέλλα (5η Κ), Παναγιωτίδου Ευαγγελία 4η (ΠΚ/Α), Σπανός Μάριος (5ος ΠΠ/Α), Σολομωνίδης Απόστολος (8ος Π), Ρουσομάνης Αθανάσιος-Ραφαήλ (10ος Π).
β) Μπέλος Θεοφάνης (1ος Α) Διασυλλογικό.
γ) Ειδικές Αθλητικές διακρίσεις:   Αφεντουλίδης Αλέξανδρος, έτρεξε και τερμάτισε 4ος, τον 1ο ΦΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟ ΔΡΟΜΟ (Αθήνα-Σπάρτη / Σπάρτη-Αθήνα, 490 χιλιόμετρα).
Σταματάκης Ευάγγελος, προκρίθηκε και αγωνίστηκε στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

2)  ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ (Γυμνασίου, Λυκείου) και πρωτοετείς φοιτητές.

Προσοχή:  
Για τη βράβευση των ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ μαθητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, διευκρινίζεται ότι.

Ειδικά για τους μαθητές της Α΄ τάξεως του Γυμνασίου, θα βραβευτούν όσοι/ες έβγαλαν ΑΡΙΣΤΑ (πάνω από 18,5)  στο πρώτο Τρίμηνο.
Για τις άλλες τάξεις Γυμνασίου το ΑΡΙΣΤΑ αναφέρεται στο
Γενικό βαθμό προαγωγής από τη μία τάξη στην άλλη και είναι επίσης το 18,5

Για όλες τις τάξεις του Λυκείου το ΑΡΙΣΤΑ αναφέρεται στο Γενικό βαθμό προαγωγής από τη μία τάξη στην άλλη και είναι το 18,1.

Όσοι μαθητές-αθλητές είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ παρακαλούνται -το συντομότερο- να το δηλώσουν στους προπονητές τους. Παρακαλούνται δε, στη συνέχεια (για το τυπικό μέρος) να προσκομίσουν από μια φωτοτυπία του τίτλου προαγωγής των ή του Ελέγχου του πρώτου Τριμήνου (τα «πρωτάκια») μέχρι τη Δευτέρα 25.1.2016.

Όλα τα ονόματα των μαθητών που αρίστευσαν και των Φοιτητών, που θα βραβευτούν θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 25.1.16.

3)  ΜΕΛΗ  ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Θα τα ανακοινώσουμε αφού πρώτα ενημερωθούν προσωπικά από την πρόεδρο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Μανιού Αικατερίνη.

print

Written by