ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝ. ΣΥΝ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ !  ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ καθόρισε τη Δευτέρα 10 Μαρτίου ως ημέρα της απολογιστικής Τ.Γ.Σ. του συλλόγου. Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, η διάρκεια του Δ.Σ. είναι διετής και με τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου γίνεται η Ετήσια Τ.Γ.  Συνέλευση με απολογισμό του Δ.Σ. και λεπτομερή έλεγχο στην οικονομική διαχείριση του Δ.Σ. από την Εξελεγκτική Επιτροπή.
Καλούνται τα Ενεργά Μέλη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να παραστούν στην Τ. Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που θα γίνει την ώρα της προπόνησης των παιδιών, δηλαδή στις 19:30 στο ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ “ΕΞΕΔΡΑ” Στ. Κυριακίδη 25 (ακριβώς δίπλα από την είσοδο στο Καυτανζόγλειο, από την είσοδο του Μουσείου) τηλ. 2310248249  (Βλέπετε διπλανή φωτογραφία).
Ελάτε να σας κεράσουμε καφέ και να συζητήσουμε για το μέλλον του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Αν χάσουμε και μία ημέρα το περπάτημα δεν χάλασε ο κόσμος. Ελάτε θα περάσει ο χρόνος ευχάριστα και θα προσφέρετε ανεκτίμητη υπηρεσία στη λειτουργία του συλλόγου.
Η όλη διαδικασία θα διαρκέσει το πολύ (1) μία ώρα,  έτσι θα προλάβουμε να παραλάβουμε τα παιδιά μας μέχρι να τελειώσουν την προπόνηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ενεργό μέλος μπορεί να γίνει και -πρέπει να γίνει- κάθε φίλος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ή γονέας αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, με αίτηση προς το Δ.Σ.  (Ετήσια συνδρομή 10 €, και 5 € η εγγραφή).

print

Written by