ΣΕΓΑΣ: “Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ Ο ΓΙΑΛΟΣ Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ”
Κύριοι υπεύθυνοι των προκηρύξεων του ΣΕΓΑΣ, όποιοι και αν είστε, κάτι δεν πάει καλά με την προκήρυξη του διασυλλογικού των Α/Γ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ Α-Γ 2017 ΟΛΑ
Ερωτώ τον κάθε αθλητή, προπονητή, παράγοντα, γονέα ή τον οποιονδήποτε που ξέρει να διαβάζει Ελληνικά ακόμη και ένα μαθητή της Α΄ Δημοτικού, να μου εξηγήσει την παράγραφο (7) της προκήρυξης που λέει:
-
ΟΡΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: «Θα ισχύσουν όρια επίδοσης κατ’ αγώνισμα που πρέπει να πετύχουν οι αθλητές-τριες στον Τελικό ή στις Τελικές Σειρές του αγωνίσματος για να βαθμολογηθούν και να πάρουν βαθμούς αξιολόγησης τα Σωματεία τους.» ….
Γιατί δίνετε βαθμούς σε αθλητές που έτρεξαν στις τελικές σειρές και δεν έπιασαν το όριο; Γιατί δίνετε βαθμούς από τον προκριματικό, σε όσους έτρεξαν σε τελικές σειρές, αφού υπάρχει η παραπάνω παράγραφος;
Αν τους δίνετε τους βαθμούς με το οποιοδήποτε άλλο σκεπτικό, μόνοι σας «απαξιώνετε» την προκήρυξη που είναι το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ των αγώνων.
Είτε κακώς δίνετε τους βαθμούς, με την υπάρχουσα προκήρυξη, είτε δεν περάσατε στην προκήρυξη την οποιαδήποτε παράγραφο που θα δικαιολογούσε την απόφασή σας.
Απαντήστε μας:
Κάνετε λάθος που δίνετε βαθμούς ή αντιγράψατε την παλιά προκήρυξη χωρίς να τη διορθώσετε, αφού και πέρυσι είχε γίνει θέμα και το λύσατε στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ … «κουβεντιαστά».
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από τους υπευθύνους, κ. Παναγόπουλε, κ. πρόεδρε του ΣΕΓΑΣ.
“Αρμένισμα“: Γενικά με το ναυτικό όρο αρμένισμα χαρακτηρίζεται η διαγωγή πλοίου «εν πλω» ανάλογα με τις κρατούσες καιρικές συνθήκες και σε συνδυασμό, αφενός, προς τις ναυπηγικές ιδιότητές του, και αφετέρου, των μέσων πρόωσής του, είτε είναι αυτά πανιά, είτε είναι μηχανές.
Χαρακτηριστική είναι η ελληνική παροιμία: “ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε” που λέγεται γενικά σε διαπίστωση λάθους, του οποίου η υπαιτιότητα ή δεν εντοπίζεται ή αποκρύπτεται.
Θεσσαλονίκη 25.4.17
Με τιμή
Φώτιος Κατσίκας