ΡΗΓΑΣ ΕΦΥΓΕ – ΡΗΓΑΣ ΗΡΘΕ – ΡΗΓΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ

Δέκα μέρες χωρίς τον ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ, χωρίς τον Άνθρωπο που μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε το σύλλογο.

Από όποια πλευρά και να το δει κανείς μόνον θετικά μηνύματα μπορεί να εισπράξει.

Ο δρόμος στον οποίο μας έβαλε «Ο ΡΗΓΑΣ» είναι εδώ, είναι μπροστά μας και μας οδηγεί προς τα εκεί που θέλαμε να πάμε και μέχρι πριν από λίγο … δεν ξέραμε το δρόμο; Το αξιοσημείωτο!  Ο δρόμος μας όσο πάει από μονοπάτι γίνεται λεωφόρος … μέχρι και ο τρόπος σκέψης μας άλλαξε!

Μόνον έτσι μπορούμε πλέον να αγνοούμε τους κακούς  και “τους λίγους” και να φτάνουμε ακόμη και να τους λυπόμαστε! Μόνον έτσι δικαιολογείται η ανοχή μας και η μεγαλοψυχία μας στη μικρότητά τους. Μιλάμε για όσους ενεργούν με μικρότητα και κακία -οι καημένοι- και για τους οποίους, συνάδελφοί τους βρήκαν  να ταιριάζει γάντι το ανέκδοτο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου,  αυτό με την «κατσίκα του γείτονα»….

Ας είναι καλά ο ΡΗΓΑΣ που μας οδηγεί και μας δίνει δύναμη.

Μη φανταστείτε ότι επειδή μας έφυγε Ο Παππούς ΡΗΓΑΣ δεν υπάρχει άλλος ΡΗΓΑΣ.
Υπάρχει, είναι το νέο αίμα, είναι  ο εγγονός του ΡΗΓΑ, ΡΗΓΑΣ και αυτός που συναντήσαμε στην κηδεία του παππού του.

Εκτός από την οικογένεια, που μας υποδέχτηκε «αδελφικά» -τέτοιες ώρες-,  ο εγγονός ΡΗΓΑΣ Κούσης, ζήτησε να φωτογραφηθεί με τους αθλητές του συλλόγου που εκπροσωπούσαν όλους τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, τη Μαρκέλλα Θεοδωρίδου και τον Θεοφάνη Μπέλο. Αντάλλαξαν τηλέφωνα και ε-μαιλ και υποσχέθηκαν κάποια στιγμή θα ξαναβρεθούν.
Η φωτογραφία του Ρήγα Κούση με τη Μαρκέλλα Θοεδωρίδου και τον Θεοφάνη Μπέλο είναι  από την ημέρα της κηδείας, όταν μας αποχαιρετούσε με την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε.

print

Written by