Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ -KAI- ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27.1.18

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης μας κοινοποιήθηκαν δύο προκηρύξεις στις οποίες περιλαμβάνεται και το άλμα επί κοντώ (1η του ΠΑΟΚ με μόνο αγώνισμα το επί κοντώ, και η 2η στις Σέρρες και με άλλα αγωνίσματα).

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
παραπέμπει σε επίσημο αγώνα, μέχρι και κριτές και γιατρό υπολογίζουν. Βέβαια  είναι φτιαγμένη στα μέτρα του διοργανωτή (αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).
Ρωτήσαμε την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και μας διαβεβαίωσε ότι τα ρεκόρ δεν αναγνωρίζονται.

Το παράξενο είναι ότι η προκήρυξη είναι διατυπωμένη έτσι που να δείχνει ότι ο διοργανωτής σύλλογος θα την ήθελε επίσημη, όμως, για λόγους άγνωστους σε εμάς, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ –ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ- ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Όσοι θέλουν να αγωνιστούν στον ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ  αγωνίζονται για προπόνηση.
Βέβαια η παρούσα προκήρυξη, με τους όρους που θέτει, αποκλείει  τους περισσότερους αθλητές μας.
Αρχικό ύψος ΠΚ/Β (1,95)!  το ίδιο με το (ΠΚ/Α)!
Αρχικό ύψος (Κ) (2,55)!
Αρχικό ύψος (Γ) (3,35)!

ΠΠ/Β  δεν υπάρχει!
Αρχικό ύψος ΠΠ/Α (2,72 – 3.02)!
Αρχικό ύψος (Α) (4,12)

Όμως ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στα πλαίσια της καλής συνεργασίας με άλλους συλλόγους που καλλιεργούν το αγώνισμα προτίθεται να αγωνιστεί εφόσον ο σύλλογος προσπαθεί για το καλό του άλματος επί κοντώ.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ –ΚΑΙ- ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27.1.18

Οι μικροί μας αθλητές από ΠΠ-ΠΚ/Β (2005-2006) μέχρι και … όσους έχουν επίδοση κάτω από 4.30 (και είναι έτοιμοι!) θα ταξιδέψουν για να αγωνιστούν στις Σέρρες, αφενός μεν για να ανταποδώσουμε το δικό τους ταξίδι, στη δική μας ημερίδα (ΜΑΡΚΕΛΛΑ –Vs  ΜΑΓΔΑΛΕΝΑ) και αφετέρου για να αγωνιστούμε σε επίσημο αγώνα.
Λόγω του περιορισμού του ύψους του κλειστού στις Σέρρες (που φτάνει μέχρι τα 4.50), Μπέλος και Τριανταφύλλου Γ. δεν συμμετέχουν στον αγώνα (σήμερα κάνουν κανονικά λίγα άλματα και εφόσον γίνει ο αγώνας την Παρασκευή κάνουν μερικά άλματα ακόμη).

Εάν υπάρχουν γονείς που θα ήθελαν να συνοδέψουν τα παιδιά τους στις Σέρρες και να βοηθήσουν και στην μετακίνηση παρακαλούμε να μας ενημερώσουν.

print

Written by